Actualitate

Elevii campioni la reciclare, premiați. Peste 46 de tone de deșeuri colectate în 10 școli

Luna noiembrie a început cu premii din partea Supercom în parteneriat cu ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, pentru un număr de 210 elevi din zece unități de învățământ care au colectat selectiv cantități semnificative de deșeuri reciclabile, în cadrul campaniei de conștientizare ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, anunță operatorul de salubritate Supercom.

Startul premierii “Campionilor la reciclare” a fost în dat în 1 noiembrie la Școală Gimnazială “Enea Grapini” Șanț, Liceul Tehnologic Feldru și Școala Gimnazială “Demian Nechiti” Ilva Mică. Acolo, primii elevi au intrat în posesia premiilor în valoare totală de 18.749 lei, care constau în biciclete Mountain Bike, boxe portabile și căști audio.

Concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!” s-a încheiat după o lună, cu o cantitate de peste 46 de tone de deșeuri colectate pe trei tipuri de fracții diferite (sticlă, hârtie și plastic/metal).

Premierea elevilor continuă în cursul acestei săptămâni în celelalte șapte unități de învățământ implicate în campania de conștientizare desfășurată în luna octombrie: miercuri 2 noiembrie la școlile gimnaziale din comunele Șieu Măgheruș, Șintereag și Ciceu Giurgești, joi 3 noiembrie bicicletele, boxele și căștile audio vor ajunge la elevii de la școlile gimnaziale din comuna Prundu Bârgăului și municipiul Bistrița (Școala Gimnazială “Lucian Blaga”), iar vineri 4 noiembrie la școlile gimnaziale din comunele Budești și Teaca.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.