Social

Elevii din cinci școli, premiați pentru implicare în colectarea selectivă

Elevii din cinci școli din Bistrița-Năsăud au primit premiile din cadrul concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, organizat de ADI Deșeuri și compania Supercom.

”Copiii s-au implicat în colectarea deșeurilor reciclabile și au adus la școală cantități impresionante. Premiile au fost pe măsura efortului lor – 105 elevi au fost premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio.

Școala Gimnazială Mărișelu a adunat o cantitate totală de 6,3 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătorul bicicletei a fost elevul Abrudan Mario din clasa a V-a cu o cantitate de 1,3 tone.

Școala Gimnazială Livezile a adunat o cantitate de 4,2 tone de deșeuri reciclabile, iar câștigătoarea bicicletei a fost eleva Haruță Giulia din clasa a VIII-a cu o cantitate de 819 kg.

Școala Gimnazială Dumitra a adunat o cantitate totală de 5,9 tone, câștigătoarea bicicletei fiind Gavriloaie Andreea din clasa a IV-a cu o cantitate de 600 kg.

Ciclurile primare și gimnaziale ale Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Maieru au adunat 6,6 tone de deșeuri reciclabile, câștigătoarea bicicletei fiind Pădure Daria din clasa 0, cu o cantitate de 735 kg.

Școala Gimnazială Ilva Mare a adunat o cantitate totală de deșeuri reciclabile de 4,3 tone, bicicleta fiind câștigată de Doboș Marian din clasa a III-a cu o cantitate de 1 tonă de deșeuri reciclabile.

Felicitări tuturor elevilor responsabili și prietenoși cu mediul care au participat la acest concurs! Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare în buna desfășurare a acstei activități! Campionii reciclării din județul nostru ne demonstrează prin implicarea lor că împreună putem face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, spune șeful ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS