Actualitate

Elevii Liceului Tehnologic de Servicii Bistriţa au demonstrat că ştiu să joace şi pe scenă

Profesorii şi elevii Liceului Tehnologic de Servicii Bistriţa au prezentat, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bistriţa, un spectacol de promovare a şcolii la care au fost invitaţi cu un moment artistic şi copiii din Piatra Fântânele, îndrumaţi de măicuţele de la mănăstire.

În cadrul spectacolului, elevii Liceului Tehnologic de Servicii au prezentat un alai de nuntă. Momentul artistic a fost pregătit de profesoarele Dana Găurean- şef catedră tehnologică, Ecaterina Hiticas –profesor limba română şi Rodica Reman- maistru instructor frizerie-coafură.

Directorul liceului, Codruţa Drăgan, a declarat că scopul acestui spectacol a fost de promovare a şcolii în rândurile absolvenţilor claselor a VIII-a, care sunt aşteptaţi să se înscrie aici din toamnă: „Este al doilea an în care liceul colaborează în parteneriat cu elevii şcolii gimnaziale din Piatra Fântânele, coordonaţi de Măicuţele Mănăstirii Piatra Fântânele. Este o relaţie deosebită şi datorită acestui lucru printre elevii liceului se află mulţi copii din Piatra Fântânele, copii care beneficiază de ajutor în dezvoltarea lor educaţională din partea măicuţelor de la mănăstire”.

La eveniment au fost prezenţi părintele proptopop  Alexandru Vidican, subprefectul Terente Ciui,  inspectorii şcolari Speranţa Unciu, Aurelia Dan şi Monica Buboly.

tehnologic 2 Tehnologic 3 tehnologic 4 Tehnologic 5

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.