Actualitate Recomandări

O elevă de la CNLR Bistriţa, desemnată cea mai bună actriţă la un festival pentru liceeni (VIDEO)

Scurtmetrajul „La suprafață”, realizat de echipa Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, a obţinut menţiune la la ediția a IX-a a Festivalul Național de Scurtmetraj pentru Liceeni „Filmmic” cu tema „Ești parte din diversitate”, care a avut loc la Constanţa, iar eleva Mădălina Timiş a fost desemnată cea mai bună actriţă.

Echipa Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa a fost formată din  Cristian Mureșan (XII B) – regizorul filmului, Mădălian Timi şi Luiza Szas (ambele din XII E), Diana Moțoc (XI A) și Miruna Jarda (X A), şi coordonată de prof. Monica Halaszi.

https://www.youtube.com/watch?v=aY_v23y6BzE

La festival au participat 49 de echipe din țară cu tot atâtea scurtmetraje, 12 fiind declarate finaliste, printre acestea numărându-se și filmul realizat de elevii CNLR. Juriul concursului a decis ca scurtmetrajul „La suprafață” să primească mențiune (situându-se pe locul patru), iar Mădălina Timiș premiul pentru cea mai bună actriță.

„Când ai elevi ca Mădălina Timiş, Cristian Mureșan, Luisa Szas, Diana Moțoc, Miruna Jarda, rolul coordonatorului este formal. Felicitări! Vă mulțumesc că m-ați primit în echipa voastră!”, a scris pe Facebook profesoara Monica Halaszi.

1 comentariu

  • Felicitari intregii echipe de la CNLV! sunt sigur ca o sa mai auzim de toti acesti tineri, pe care ii cunosc, si pot sa afirm ca sunt foarte talentati si de perspectiva! Sunt mandru de ei! 🙂

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.