Politică

Eşec total pentru candidaţii PDL Bistriţa-Năsăud la funcţii în conducerea partidului

Fostul prefect Cristian Florian, consilierul judeţean Vasile Borş şi primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, care au candidat pentru o funcţie de secretar executiv al PDL la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, nu au reuşit să obţină suficiente voturi pentru a fi aleşi.

Sâmbătă s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului Convenţia Naţională extraordinară a PDL, în care a fost aleasă noua structură de conducere a partidului. Din comisia de organizare a alegerilor a făcut parte şi deputatul Ioan Nelu Botiş.

Pentru cele şase funcţii de secretar executiv s-au înregistrat 29 de candidaturi, printre care şi cele ale lui Vasile Borş, Cristian Florian (foto) şi Vasile Silaşi. Niciunul dintre ei nu a fost ales.

Consilierul judeţean Vasile Borş a fost desemnat şi viceprimar al comunei Maieru, funcţie pe care se pare că o va păstra. În cazul în care va demisiona din Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, locul său va fi luat de următorul candidat de pe listă, Andrei Moldovan.

Etichete

7 comentarii

  • Asa-i trebuie lui Oltean ! De cand s-a lasat condus de Gabi Montoiu care parca zici ca l-o spalat pe creier ,Pd-l BN e in cadere libera ! Oltene ,pai tu nu vezi ca ai dat la oparte oamenii valorosi cu adevarat ?

  • Raul, ai atins „coarda” sensilbila! o cunosc pe gabi montoiu de cand era o modesta beligeranta pt PDL. ii statea bine. dupa 3-4 luni la bruxelles, unde habar nu avea pe ce lume e, doar imita comportamentele celorlalti copii de mingi, mai experimentati, ai altor europarlamentari, a venit cu niste aere de diva….iar acum iti vorbeste din varful buzelor, intre doua fumuri de tigara, de parca ar fi ernest hemingway…ma lasi…atata timp cat acest pseudo-tineret politic nu face decat sa iasa inaine cu masini (florian), mustati tuciurii (bors) si haine de la zara (montoiu) slabe sanse de lideri!

  • Bașca și Silași ot Chichiș, de s-a minunat toata Conventia de ditai’ personalitatile „catindate” din BN…
    A bunch of losers! Oamenii seriosi ca Alin Sasarman si altii, nu s-au bagat la imbarligaturile lui Oltean.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS