Actualitate

Eveniment de gală și turneu în noua Sală Polivalentă. Cum puteți asista la meciurile inaugurale

Clubul Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a oferit detalii despre primele evenimente cu public care vor avea loc în noua Sală Polivalentă din Complexul Sportiv de la Unirea, cu o capacitate de 2.600 de locuri.

Marți 16 august, de la ora 16.00, va fi organizat meciul de retragere al handbalistei Valentina Ardean Elisei, alături de ea urmând să fie foste și actuale glorii ale handbalului românesc, foste colege de la echipa națională și de la cluburile la care a activat de-a lungul celor 28 de ani de carieră, într-o partidă demonstrativă: Echipa Legendelor vs. Gloria 2018.

Și-au anunțat prezența, printre altele, Luminița Huțupan, Paula Ungureanu, Iulia Dumanska, Narcisa Lecușanu, Valeria Motogna, Ionela Stanca, Oana Manea, Patricia Vizitiu, Ada Nechita, Magdalena Paraschiv, Luciana Popescu, nu însă și Cristina Neagu, care nu poate veni.

Cu această ocazie, tricoul cu nr. 15 purtat de Valentina Ardean Elisei va fi retras în semn de respect. Gloria 2018 i-a făcut propunerea de a rămâne în cadrul clubului.

De asemenea, va fi prezentat lotul echipei Gloria 2018 pentru noul sezon și își va face apariția, în premieră, mascota clubului, Lupul. Publicul va avea parte și de sesiuni de poze și autografe.

Evenimentul va fi transmis în direct de TVR.

În 19, 20 și 21 august (vineri, sâmbătă și duminică), noua Sală Polivalentă va găzdui un turneu amical internațional de handbal la care vor participa echipele Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, SCM Râmnicu Vâlcea, Metz Handball și FTC Rail-Cargo Hungaria.

Accesul publicului la meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei și la cele din cadrul turneului amical va fi liber, în baza unor invitații cu valoare zero care pot fi rezervate online pe eventim.ro (în limita a 3 locuri de persoană) și printate. Invitații se pot procura și de la sediul clubului din str. Gen. Grigore Bălan, începând de joi.

”Accesați linkul: https://www.eventim.ro/…/meci-de-retragere…/event.html pentru procurarea online a invitațiilor pentru meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei, prezentarea lotului echipei de handbal feminin a CS Gloria 2028 Bistrița-Năsăud și turneul internațional din perioada 19-21 august. Invitațiile gratuite se oferă începând de mâine, ora 9.00, și de la sediul clubului din strada General Grigore Bălan nr 11, camera 18”, a anunțat Gloria 2018.

La conferința de presă organizată de Gloria 2018, alături de Valentina Ardean Elisei, au participat directorul clubului, Eugen Cosma, team managerul Dan Dumitru, antrenorul Horațiu Pașca, jucătoarele Cristina Laslo și Laura Pristăvița.

Valentina Ardean Elisei (40 de ani), care din 2018 a jucat la Bistrița, a câștigat 7 titluri de campioană a României, 4 Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, Cupa Cupelor, Cupa EHF, Cupa Challenge. Are în palmares toate cele trei medalii obţinute de naţionala României în competiţiile majore – argintul mondial din 2005, bronzul european din 2010, bronzul mondial din 2015. S-a retras în 2019 din prima reprezentativă, al cărei căpitan de echipă a fost în mai multe perioade, după 20 de ani în care a jucat sub culorile României, cu un bilanţ de 255 de apariţii şi 915 goluri (a 4-a marcatoare din toate timpurile).

Le mulțumesc celor care au depus eforturi pentru organizarea acestui eveniment. Mă simt emoționată. Vă invit să fiți alături de mine în noul complex sportiv, să ne bucurăm împreună de un handbal frumos” – Valentina Ardean Elisei

Vom inaugura un complex modern, cea mai mare investiție în sport din Bistrița-Năsăud din toate timpurile. Vom pune Bistrița pe harta sportului național și internațional” – Eugen Cosma

Ca antrenor, pentru mine este un eveniment trist meciul de retragere al unei asemenea sportive. În schimb, mă bucur pentru cariera pe care a avut-o. A fost un model pe toate planurile pentru orice sportiv. Este o ocazie să vedem o serie de sportive care au scris istorie pentru România” – Horațiu Pașca

O felicit pe Alice și îi mulțumesc că a ales ca acest eveniment să aibă loc în orașul nostru. Aștept cu nerăbdare să văd mari sportive care au reprezentat cu cinste România” – Laura Pristăvița

Abia aștept să fim împreună pe teren pentru ultima dată. A fost o mândrie să joc alături de ea în echipa națională. Să ne bucurăm încă o dată de prezența ei și de noua sală” – Cristina Laslo

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.