Actualitate

Eveniment pe stadion: Meci între legendele fotbalului românesc și fostele glorii ale Bistriței

Clubul Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va organiza un eveniment de prezentare a lotului echipei de fotbal, care se pregătește să ia startul în noul sezon al Ligii a III-a.

Evenimentul fotbalistic este programat luni 16 august, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița.

Cu această ocazie, va avea loc un meci între legendele fotbalului românesc și fostele glorii ale Gloriei Bistrița.

”Vom organiza un eveniment cum nu a mai fost la Bistrița. Vom aduce Echipa Legendelor pentru a întâlni Old Boys Gloria Bistrița. O contribuție importantă la realizarea acestui eveniment o are domnul Ionuț Simionca, un mare susținător al nostru. Publicul îi va putea vedea pe Florin Prunea, Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici, Gabi Balint, Marian Aliuță și mulți alții, respectiv pe Dan Matei, Paul Czervenski, Sebastian Moga, Lucian Sănmărtean, Eugen Voica, Valer Săsărman, Dorel Zegrean, Toma Ivan și mulți alții”, a anunțat managerul echipei de fotbal Gloria 2018, Paul Șomodean.

Intrarea spectatorilor va fi liberă, însă în anumite condiții, conform normelor în vigoare. Astfel, vor avea acces cei vaccinați sau care prezintă rezultatul negativ al unui test, până la 75% din capacitatea maximă a stadionului.

Mai multe detalii vor fi oferite de organizatori în perioada următoare.

”Ne dorim să fie un eveniment plăcut, să vină cât mai multă lume pe stadion, bistrițenilor să le revină acea poftă de fotbal”, a spus directorul clubului Gloria 2018, Eugen Cosma.

VEZI ȘI:

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/971573566736589

8 comentarii

 • „Fcsb” de Bistrita? – ACF Gloria Bistrita 1922 e ECHIPA de Suflet a Bistritenilor!
  Oricum…mult succes!!!
  Poate „cineva” v-a resuscita GLORIA 1922….candva!!!

 • Ca bistriteni , am trait momente frumoase alături de echipa .
  In realitate Gloria n-a fost altceva decat o mare spălătorie de bani publici , rotița intr-un angrenaj corupt pana la cel mai înalt nivel !
  Bani adunați din taxele si impozitele bistrițenilor ,terenuri si imobile erau dirijate gratis spre Gloria (inclusiv stadionul , pe care acum plătitorul bistrițean de impozite trebuie sa-l răscumpere pe bani grei !) , de unde o parte se întorceau in buzunarele politicienilor locali .
  Astăzi vremurile s-au schimbat si mai mult in rau , pariurile sunt cancerul sportului , dar sper din tot sufletul ca noua echipa sa nu cada in păcatele celei vechi .
  Din pacate țopăiala unor actuali sfârnari politici in anturajul noului proiect , nu are darul de a recâștiga încrederea bistrițenilor .
  Dimpotrivă !

  • Meciuri cu Fiorentina, Zaragoza,Maccabi Haifa, finala intertoto cu Atletico Madrid,Thun, Brescia, Lille , cupa castigata in 1994, finala cupei 1996, locul 3 in 2003 si 21 de ani fara intrerupere in liga 1, toate acestea i se datoreaza Lordului Jean Padureanu, degeaba ne cramponam in povestile cu blaturi, cooperativa si alte manevre facute de nea Jean, daca nu le facea , o echipa minuscula cu sustinere financiara egala cu 0 cum era Gloria nu ar fi rezistat in liga 1 nici macar 2 sezoane…

  • @unualtu „”21 de ani fara intrerupere in liga 1, toate acestea i se datoreaza Lordului Jean Padureanu””
   Primele 5 echipe mergeau în cupe, ultimele 4 se băteau pentru liga a 2-a, așadar 9 echipe erau sus ori jos, așadar rămâneau încă 9 echipe (ce formau mijlocul clasamentului) din totalul de 18, care făceau jocurile echipelor. Aici era acea cooperativă, la echipele de mijloc. În cei 21 de ani de liga 1, cam in câți ani a terminat echipa Bistriței la mijlocul clasamentului?!!? Reciprocități erau, că vă place sau nu. „Mândria” asta, cine suntem noi, ce am făcut noi, nici usturoi n-am mâncat, nici gura nu ne miroase.
   Cu atâția „investitori”, „oameni de afaceri”(potlogari ce spală bani în afaceri de suprafață) în acest oraș, să nu găsim fonduri să finanțăm o echipă macar pentru eșalonul secund?

 • Cand aud asemenea conditii !!!
  Să prezinti un test negativ sau sa fi vaccinat, va fi un esec total in asemenea conditii nu va venii la stadion lume !!
  Sa vă . , In Kaufland Lidl etc. Nu este nevoie de teste , dar pe un stadion in aer liber ai nevoie !!

  • Nimeni nu te obligă să mergi , fiind vorba de un eveniment sportiv-social trebuie să te supui regulilor comunității , altfel în habitatul tău propriu ai voie să faci ce vrei :să te vaccinezi , să nu te vaccinezi , etc.
   În țările civilizate și educate nici nu există discuții pe teme din astea , acolo se înțelege de la sine că ne aflăm într-o pandemie și este nevoie de bun simț și solidaritate pentru a ieși din această nebunie .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS