Actualitate Recomandări

”Bistrița Mariage Fest”, în week-end la Hotel Metropolis

Ediția 2023 a evenimentului expozițional ”Bistrița Mariage Fest”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, se va desfăşura în perioada 3-5 februarie, la Hotel Metropolis.

Vizitatorii pot găsi într-un sigur loc tot ceea ce este necesar pentru organizarea unei nunţi sau a unui eveniment festiv: concept, planificare şi organizare, rochii, costume, accesorii, invitaţii, alte materiale tipărite, cadouri şi amintiri, programe artistice, servicii foto-video şi audio, pachete turistice personalizate și altele.


Intrarea este liberă.

Programul de vizitare:

Vineri 3 februarie – orele 12.00-19.00

Sâmbătă 4 februarie – orele 10.00-19.00

Duminică 5 februarie – orele 10.00-17.00.

3 comentarii

  • Da, foarte bine venit acest eveniment, ma intereseaza daca la acest eveniment gasim mirese dispuse sa faca pe langa treburile muieresti in casa mancare, curatenie, foc in casa si restul treburilor intr-o gospodarie cum ar fi: dat la oi (cca.80) nefatate tate, muls vacile (4), gradinuta (cca.15 ari) dat-strans ouale la gaini (48). Mentionez ca nu am masina de spalat nici de vase nici de haine, dar ptr.haine am parau in spatele gradinii (secu) cu scaun si mai, ambele piese sun noi din lemn de cires (nu crapa). Nu accept cosmetice (ruj, fond de ten, vopsea de par, ochi) am 4 cai cu caruta (straif) si 180 sub capota jeep-ului (Toyota) si 28 de ani (pe cartea de munca). Astept provincia!

    9
    5
  • Povesteste cu ma-ta , poate stie vreo vadana !…Dar dupa cum scrii , cred ca iti cauti o sluga , nu o mireasa. Iar daca ai vrut sa faci o gluma si eu am vrut la fel.

    8
    6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS