Actualitate

Extensia Bistriţa a UBB mai are peste o sută de locuri disponibile pentru admiterea de toamnă

Facultăţile din Extensia Bistriţa a Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj anunţă că mai au locuri libere pentru sesiunea de admitere din toamnă aşa încât cei care nu au reuşit să se înscrie în sesiunea din vară o pot face până la începutul lunii septembrie. Majoritatea locurilor sunt cu taxă.

La specializarea administraţie publică din cadrul UBB, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării Extensia Bistriţa, sunt  61 de locuri cu taxă la zi. De asemenea, cei care preferă învăţământul la distanţă, mai au la dispoziţie şi ei 46 de locuri, tot cu taxă. Înscrierea candidaţilor se face între 5 şi 8 septembrie, rezultatele iniţiale urmând să fie afişate pe 9 septembrie, iar rezultate finale în 15 septembrie.

Facultatea de Geografie are, de asemenea, la Bistriţa 47 de locuri disponibile la regimul de taxă. Admiterea, la toate specializările nivel licenţă, va consta din etapa I (eliminatorie) în care candidatul va prezenta o scrisoare de intenţie. Aceasta va fi notată cu calificativul admis/respins şi etapa a II-a. Candidaţii declaraţi admişi în etapa I vor fi repartizaţi pe specializări, în funcţie de opţiunile de pe fişa de înscriere, după media de la bacalaureat.  Perioada de înscriere: 5 septembrie – 8 septembrie 2014 (fără duminică), orele 9 – 13. Afişarea listei finale e programată tot pentru 15 septembrie.

Nu au mai rămas locuri, în schimb, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei Extensia Năsăud. La Facultatea de Business mai sunt, în schimb 41 de locuri cu taxă.

Calendarul admiterii la toate facultăţile din cadrul UBB Cluj îl puteţi găsi aici.

Nici Universitatea Tehnică din Cluj, Extensia Bistriţa, nu şi-a completat în întregime locurile. Pentru sesiunea de toamnă, mai sunt libere patru locuri bugetate la Facultatea de Inginerie şi Management şi 22 cu taxă, iar la Mecatronică şi Robotică 25 de locuri bugetate. Înscrierea candidaţilor este programată între 08-10 şi 11 septembrie între orele 9:00 şi 15:00. În 11 septembrie nu se vor face înscrieri la extensiile universitare, iar la Cluj Napoca program special!

Înscrierile se fac la Cluj-Napoca, precum şi la extensiile universitare din Alba Iulia, Bistriţa, Satu Mare şi Zalău. Admiterea se face pe baza de concurs de dosare.  Afişarea rezultatelor finale: 15 septembrie, ora 22:00

2 comentarii

  • Sigur că da,au nevoie de studenți,fac reclamă inclusiv pe site-urile de socializare,părinții dau bani pe studii,iar la sfârșit vor îngroșa rândurile șomerilor cu diplome !

  • da…….hai la facultate pe bani. hai neamule ….hai romane……hai…hai …!ca trebuie si aia sa prosteasca pe cineva. ha..ha…haa….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS