Actualitate

Extratereștrii bistrițeni s-au oprit în sferturile CN de minifotbal. ”Poveste frumoasă”

ACTUALIZARE Echipa Extratereștrii Pokemoni din Bistrița, care a trecut de faza grupelor la Campionatul Național de minifotbal desfășurat la Deva și a ajuns printre cele mai bune opt echipe din România, a pierdut în sferturile de finală, 1-2 la penalty-uri, cu Roben Hațeg Deva. Trei partide din sferturi s-au decis la loviturile de departajare.

După 0-0 la pauză, Florin Fizeșan a deschis scorul pentru Extratereștii Pokemoni în minutul 28: 1-0. În minutul 39, la două minute după ce a ratat o lovitură de pedeapsă, Roben Hațeg Deva egalat: 1-1. Câștigătoarea s-a stabilit la loviturile de departajare, iar aceasta este Roben Hațeg. Pentru echipa bistrițeană a marcat Sg. Costin și au ratat Cr. Pop, Fizeșan și V. Lup. Pasztor a apărat două lovituri. Final de drum pentru Extratereștrii Pokemoni, care rămân însă cu performanța de a se fi calificat printre cei mai buni și pentru care merită felicitări.


”Deva. Este locația unde una dintre cele mai frumoase echipe ale Bistriței a trăit momente formidabile. Această formație numită Extratereștrii Pokemoni, care în acest sezon a reușit o serie de rezultate frumoase, termină cu capul sus anul și ne obligă să zâmbim și să fim mândri că există. Acești băieți formidabili pe care echipa îi are în componență au câștigat eventul la Bistrița, au obținut locul 3 la Roman și au ajuns în „sferturile” turneului final de la Deva-Hunedoara, pe care l-au părăsit fără să fie învinși în timpul regulamentar de joc, au scris o frumoasă poveste a minifotbalului bistritean. S-a pus mult suflet, s-a consumat multă energie, s-a depus multă muncă și asta pentru a ajunge până aici. Gustul eliminării este unul deloc plăcut, însă acești jucători rămân cu satisfacția că nu au pierdut, ba mai mult au lîsat ceva în urmă, respectul celor de aici. Au vrut sa cucereasca cetatea Devei, insa nu a fost sa fie in acest an, iar aceasta frumoasa poveste scrisa de ei se termina aici. Suntem mandri de ei si haideți să le mulțumim acestor jucători: Alin Ilies, Aurelian Pasztor, Alin Chibulcutean, Cristian Pop, Sergiu Costin, Adrian Nalați, Florin Fizeșan, Alexandru Rus (a ținut echipa unită), Vasile Lup, John Runcan (care a susținut financiar această echipă), Abiel Deac, Cătălin Bucur, Florin Măjer, Răzvan Rob, Dionisie Dradici, Răzvan Țigorean, dar si altor câțiva jucători care au pus suflet pentru ceea ce a reușit această campioană… Aici este final de poveste”, a consemnat Doru Ilieș.

Celelalte partide din sferturile de finală: Tanzmannschaft București – Hermannstadt Sibiu 1-3, Corvinul 2011 Hunedoara – AEK Oradea 0-0, 5-6 după lovituri de departajare, Chedra Tax Doel Pan Ploiești – Neatza & Prietenii 3-3, 3-2 după lovituri de departajare.

ȘTIREA INIȚIALĂ (FOTO) Echipa bistrițeană Extratereștrii Pokemoni s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Național de minifotbal de la Deva, după ce a câștigat grupa din care a făcut parte, și este între primele opt formații din țară.

În Grupa D, care s-a jucat la Baza Reaslport din Deva, echipa bistrițeană a pierdut cu Bentel Cluj-Napoca la loviturile de departajare (2-3), după 2-2, dar s-a impus cu 2-0 în fața formația Neatza & Prietenii și în meciul decisiv a trecut de Pera BMW Deva la loviturile de departajare (2-1) după ce scorul fusese egal, 2-2. Echipa din Bistrița s-a clasat în final pe primul loc al grupei.

5 mini extra deva 9 extra mini deva 11 extra mini deva

”Ce calificare! Formația noastră Extratereștrii Pokemoni și-a asigurat locul în sferturile turneului final de fotbal pe sintetic de la Deva-Hunedoara. Echipa noastră avea nevoie de o victorie sau un egal condiționat de o victorie la lovituri de departajare pentru a se califica. Și așa s-a întâmplat! Am învins la lovituri și echipa noastră termină grupa pe locul 1. Suntem între primele opt echipe ale țării! Am marcat prin Cristian Pop și Costin, a ratat Fizeșan. Alin Ilieș si Pasztor au apărat câte un penalty! Ce meci nebun!”, au scris Extratereștrii Pokemoni pe Facebook.

Extratereștii Pokemoni sunt Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Vasile Lup, Cristian Pop, Adrian Nalați, Abiel Deac, Florin Fizeșan, Doru Ilieș, Alin Ilieș, Aurelian Pasztor, Alexandru Rus, John Runcan.

Alături de echipă, la Deva, este și primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi.

1 extra deva minifotbal 2 extra deva minifotbal 3 extra mini deva 4 extra mini deva

Istoricul meciurilor:

4 comentarii

    • Se mai pierde cateodata. Si Italia a pierdut dar sunt o echipa super. La-ti vazut pe Buffon cum saluta invingatorii, cu lacrimi in ochi dar cu respect. Astazi, si noi trebuie sa facem la fel. Maine,….sa speram ca vom invinge.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS