Social

Fabrică din Năsăud, furnizor de lenjerie pentru centre de carantină și de combinezoane pentru spitale

O firmă din Năsăud s-a reprofilat rapid pe producția de echipamente de protecție de care au atât de multă nevoie spitalele în aceste zile. Este vorba de producătorul de textile Living Home (fabrica Intext Năsăud) care a furnizat deja 1000 de prosoape, respectiv 400 de pilote, cearșafuri de pat și lenjerie pentru un centru de carantină din Baia Mare, dar și huse, prosoape și combinezoane pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Managerul companiei, Grigore Dorel Sima, a explicat pentru Bistrițabusiness.ro că a depus documentația necesară la Agenția Națională a Medicamentului, a recalibrat mașinile și s-a apucat de treabă conștient fiind că echipamentele de protecție vor fi tot mai căutate. Potrivit sursei citate, compania are comenzi pentru 60.000 de combinezoane medicale, dar capacitatea de producție este limitată la 1.500-1.600 de combinezoane pe zi.

Totuși, fiindcă lipsește materia primă care e obținută în general din Turcia, Sima a spus că îi va trimite acasă pe o parte dintre angajați.

În data de 18 martie a.c., Spitalul Județean de Urgență Bistrița anunța că firma din Năsăud a donat 200 de cearșafuri cu elastic unității medicale.

https://www.facebook.com/spital.bistrita/posts/2830636966991033

2 comentarii

  • si ar putea sa continue sa fabrice incontinuare si dupa pandemie aceste produse , asta daca sunt lasati ai nostrii sa produca , numai ca baietii destepti nu cred ca o sa accepte. Contracte ar fi si de la producatorii locali si din tara numai sa se vrea. abureli cu in nu stiu ce tara e mai ieftin si alte prostii. noi nu ne protejam productia si economia. din pix cineva isi ia un comision gras si restul…sa sufere.

  • Sunt convins ca cei de la KAUFLAND, SELGROS ȘI LIDL vor dona minim 1 milion Euro fiecare.
    La ce vânzări au avut se simt obligați.
    Felicitări anticipate!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS