Actualitate

”Autocunoaşterea”, conferinţă publică la Muzeu

Asociaţia Geofilosofică de Studii Antropologice şi Culturale organizează miercuri 20 mai, începând cu ora 18.30, la Muzeul Judeţean, conferinţa publică ”Autocunoaşterea”. În fiecare zi de miercuri vor avea loc cursuri despre filosofie, psihologie, antropologie, autocunoaştere, artă, etc. Scopul AGEAC este de a investiga valorile culturale şi credinţele tuturor popoarelor antichităţii.

ACTUALIZARE Conferinţă AGEAC ”Autocunoaşterea sau trezirea conştiinţei”

Intrarea este 10 lei.

Conferinţa are loc în sala de şedinţe a Muzeului Judeţean Bistriţa, etaj 1.

”Foarte rar avem ocazia de a ne înţelege propria existenţă şi mecanismele noastre interioare, aşa că vă invităm să nu rataţi această ocazie”, este anunţul organizatorilor.

Conferinţa va fi urmată de cursuri săptămânale despre filosofie, antropologie, psihologie, artă, autocunoaştere, etc., în fiecare zi de miercuri, de la ora 18.30, la Muzeul Judeţean Bistriţa.

Conferinţele organizate la Bistriţa în acest an de AGEAC au fost ”Fantastica lume a viselor”, ”Moartea şi reîncarnarea”, ”Magia naturii – puterea de vindecare a plantelor”, ”Din secretele Egiptului – karma şi moartea”, ”Ştiinţa meditaţiei”, ”Schimbările Terrei”, ”Universul minţii”, ”Pacea interioară”, ”Lumea viselor”, ”Cina cea de taină”, ”Marea operă sau Alchimia”.

”Dacă nu găsim în noi înşine ceea ce căutăm, niciodată nu vom găsi în afară”. E premisa de la care porneşte Asociaţia Geofilosofică de Studii Antropologice, Culturale şi Stiinţifice (AGEAC) care susţine la Bistriţa o serie de conferinţe săptămânale. Timp Online vă propune să-l cunoaşteţi pe cel care le susţine.

Scopul AGEAC este de a investiga valorile culturale încorporate în tradiţiile, folclorul, mitologia, filosofia, arta, obiceiurile şi credinţele tuturor popoarelor antichităţii, cu scopul de a extrage din acestea principiile şi valorile care permit omului modern să trăiască într-un mod mai conştient şi inteligent. AGEAC a fost fondată în Spania în anul 1989 şi este, în prezent, o organizaţie internaţională prezentă în peste 40 de ţări de pe cele cinci continente, reunind persoane dintr-o largă gamă de activităţi profesionale, interesate în investigarea şi aducerea în actualitate a marilor învăţături universale ale trecutului.

Etichete

6 comentarii

  • Interesant. Am sa ma duc , asa cum am fost si la L. Soares. Acest curs este idealul ce este acum pe piata. (printre alte cursuri). Il recomand si eu cu incredere. Are doar un defect : creaza dependenta, si vrei mult mai mult …..ptr. Tine si idealurile tale si ale familiei.

  • Gorgan e un tip foarte destept dar vastitatea informatiilor te face sa fii superficial . Nu poti fi expert in toate . Saptamana trecuta a spus ca Iisus dadea sfaturi . Nimic mai fals : Iisus dadea PORUNCI . E o uriasa diferenta intre porunci , sugestii si sfaturi . Mai sunt si unii care-ti recomanda cursuri la care nu au fost . Sper sa critic constructiv .

    • Cu tot respectul, Iisus nu e dictator, El nu a dat nici o porunca, tocmai asta e unul dintre elementele principale ale Crestinismului, LIBERUL ARBITRU. El a venit sa ne invete, sa ne sfatuiasca, sa ne indrume, iar mai departe, ce face fiecare cu aceasta invatatura este doar problema lui in raport cu Divinitatea. Altfel nici nu ar avea sens…

  • Pacea interioara se instaleaza in fiecare din noi dupa finalizarea eradicarii FLAGELULUI NATIONAL numit CORUPTIA din putredele partide politice, dupa care trebuie sa urmeze obligatoriu MAREA NATIONALIZARE a tuturor bunurilor dovedite ca au fost insusite ILEGAL !

  • Domnule Balan Marius pacea interioara tine de fiecare dintre noi si nu are nici o legatura cu coruptia . Va asigur ca sunt foarte mult romani care au atins acest deziderat ( NIRVANA ) si habar nu au cine e Valcov sau Sova sau Elena Udrea sau orice alt corupt din tara asta .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.