Actualitate Recomandări

De ce i-a felicitat preşedintele executiv al PSD Bistriţa-Năsăud, Nicolae Moldovan, pe liberali

Preşedintele executiv al PSD Bistriţa-Năsăud, Nicolae Moldovan, şi totodată primarul oraşului Beclean, i-a felicitat pe aleşii locali ai PNL la conferinţa judeţeană de alegeri de sâmbătă când a transmis un mesaj din partea social-democraţilor bistriţeni şi a preşedintelui Radu Moldovan.

Dintre invitaţii de la alte partide politice, Nicolae Moldovan a vorbit primul la conferinţa în care patru liberali au intrat în cursa pentru şefia organizaţiei judeţene, delegaţii alegându-l, după două tururi de scrutin, lider pe Ioan Turc.


„Întotdeauna, competiţia este binevenită, atât în interiorul, cât şi în exteriorul unui partid politic. Competiţia aduce valoarea în faţă numai să nu uităm care este scopul principal pentru care suntem mandataţi ca oameni de administraţie şi oameni politici: să reprezentăm interesele cetăţeanului. Dacă competiţia între partidele politice sau cea din interiorul lor nu reprezintă scopul pentru care suntem mandataţi înseamnă că greşim direcţia pentru care am fost aleşi să facem această activitate, eu zic importantă în democraţia unei naţiuni. Eu cred că atât dumneavoastră, cât şi noi, ştim că atunci când avem proiecte importante pentru dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezentăm – chiar dacă temporrar pentru o anumită vreme şi un anumit număr de mandate când reprezentăm anumite administraţii judeţene sau locale – trebuie să ştim să fim solidari cu proiectele ce dezvoltă comunităţile pe care le reprezentăm. Vreau să vă felicit că atât la nivel judeţean, cât şi la Beclean, consilierii PNL au ştiut întotdeauna să susţină astfel de direcţii pentru comunităţile pe care le reprezentăm. Cu siguranţă că sunteţi responsabili şi veţi alege cea mai bună direcţie. Fiecare partid politic, mic sau mare, la putere sau în opoziţie, are un rol extraordinar în a echilibra viaţa politică dintr-o localitate şi dintr-un judeţ”, a spus primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Reamintim că PSD a fost aliat cu vechiul PNL în construcţia politică numită USL prin care social-democraţii au ajuns la putere în 2012 şi l-au promovat premier pe Victor Ponta. De asemenea, PSD a mai fost aliat, pentru o scurtă perioadă de timp, şi cu PDL.

Un număr de 377 de liberali din judeţ şi-au ales sâmbătă preşedintele şi Biroul Permanent Judeţean care va conduce filiala în următorii patru ani.

6 comentarii

 • Reamintim ca aceasta asociere a fost ca un ANUS CONTRA- NATURII , si de aceea a si tinut atata ! NO ; ca cam asa se face o analiza politica curajoasa.

  • nO BALANE DA DE UNDE AI TRANSMIS acest coment .Banuiesc ca nu direct de la slujba din satul bunicilor.No balane cum stai cu aricii si cu parcul din sat ca tot dezordine ai acolo.

 • A încercat PSD prin liderii penticostali sa-l scoată câștigător pe Robert Sigartau dar se pare ca nici acest proiect nu a reușit .
  Deși se poate spune ca Robert este un băiat foarte bun , inteligent , corect și cu bune abilități politice .
  Are timp sa revină și sa devină lider adevărat . Mai are nevoie de experiență .
  A jucat și o carte slaba mizând pe Dolha și Gașca lui dar fără izbândă .
  Se pare ca a fost o victorie cu trei înfrânți ,PSD , Ioan Oltean și Dolha și un mare învingător PNL , democrația și libera exprimare în ciuda jocurilor de culise .

 • A felicitat pe liberali pt ca si fratele sau Denes (asta care se teme de homosexuali) a fost candva liberal si na… cand nu era unu la putere era celalalt si treburile mergeau inainte… cucurucu ca politica este o gasca de mafioti

 • Nici vorba Domnu GUSTI. Parcul nu arata rau, primaria din ODORHEI o festit tati copacii, o cosit cateva balarii si PINII pusi de mine in toamna trecuta (40) la numar sunt bine. Daca primarul trimite in timp util oameni sa coseasca de trei ori atunci este OK.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS