Actualitate Recomandări

Femeie din Bistrița cercetată pentru infracțiuni economice. Percheziție la locuința sa. Ce au confiscat polițiștii

În cadrul cercetărilor făcute într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința unei femei de 53 ani din Bistrița.

Femeia în cauză este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălarea banilor și punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În cadrul percheziției, au fost identificate mai multe înscrisuri, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, cu această ocazie au fost indisponibilizate bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, produse cosmetice și diferite accesorii) în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto cu caracter ilustrativ

5 comentarii

    • Da era vorba despre o femeie nu? Nu de o capra! Sa înțelegem ca nj aveți de unde lua papuci?!!! Sau ca infracțiunile atâta timp cât sunt in avantajul unor amatori de chilipiruri este ok? Nu vedeți ca se fura la modul general? Și ne miram de cât de rău ne merge!crezi ca in America ar fi fost ocolită de lege???

  • „Fura o pereche de papuci, primește omul,3 ani cu executare.
    Fură fabrica.., își face vacanțele, în locații exotice.”

  • Si bisnitarii de valuta si camatarii din decebal si piata unirii nu fac evaziune fiscala??? Intermediarii din piata nu fac evaziune fiscala? Coafezele care rar scot cate un bon, nu fac evaziune fiscala? Nu-i asa amantă „cleopatra”? Cu astia/ astea cum ramane?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS