Actualitate

Femeie din Franţa transportată la spital după un accident de motocicletă în Pasul Tihuţa

O femeie cetăţean francez a fost transportată, în stare gravă, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa în urma unui accident de motocicletă petrecut în jurul prânzului pe DN 17 în Pasul Tihuţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud Crina Sîrb a declarat că accidentul s-a petrecut pe DN 17 în Pasul Tihuţa.

O motocicletă condusă de un bărbat cetăţean polonez pe care se afla şi femeia din Franţa a derapat şi s-a răsturnat în afara drumului cel mai probabil din cauza unei explozii la roata din spate. În urma accidentului, femeia a fost grav rănită, fiind suspectă de fractură la coloană şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

„Este vorba de o autoaccidentare. Din primele date, se pare că motocicletei, condusă de un bărbat cetăţean polonez, i-a explodat roata din spate. Bărbatul a pierdut controlul ei şi s-a răsturnat în afara drumului. Femeia care era cu el, cetăţean francez, a fost rănită grav şi transportată de un echipaj SMURD la spitalul din Bistriţa”, a spus Crina Sîrb.

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud Marius Rus a spus că, din primele date oferite de echipajul SMURD trimis la locul accidentului, femeia e suspectă de fractură la coloană.

„Starea rănitei este gravă. E suspectă de fractură de coloană. A fost adusă la Bistriţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Bărbatul nu a păţit nimic”, a spus el.

   

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS