Actualitate

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de o maşină înmatriculată în Italia

(FOTO-VIDEO) O femeie din Bistriţa a fost lovită de o maşină înmatriculată în Italia în timp ce încerca vineri seara, în jurul orei 18.00, să traverseze DN 17 pe Bulevardul Independenţei. Şoferul venea dinspre Moldova şi se îndrepta spre graniţa de vest.

Potrivit martorilor oculari, femeia s-a angajat în traversarea străzii pe zebră, moment în care maşina a lovit-o şi a proiectat-o într-un taxi. Şoferul taximetrului a relatat pentru Timp Online că autoturismul înmatriculat în Italia nu i-a dat prioritate pietonului şi, în urma impactului, femeia a fost proiectată în uşa din stânga a taximetrului.

accident independentei 3 accident independentei 2 accident Independentei 4 accident independentei 5

„E o femeie de circa 50 de ani. A încercat să treacă strada, a lovit-o autoturismul înmatriculat în Italia şi a proiectat-o în uşa maşinii mele. A venit o maşină SMURD, i-a făcut investigaţii, dar nu e grav. Din câte am înţeles, şoferul e din Moldova. Acum se duce înapoi în Italia cum a fost venit de sărbători”, a spus taximetristul.

Accident Bd. Independenţei, 8 ian 2016Accident Bd. Independenţei

Posted by Timp Online on 8 Ianuarie 2016

Femeia accidentată a spus că s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită de maşină. „Sunt speriată acum, dar nu am nimic grav”, a declarat ea.

accident Ind 1 accident ind 2 accident ind 3 accident ind 4

Totuşi, împreună cu soţul ei, s-a deplasat la sediul Poliţiei ca să dea declaraţii.

Tot acolo a fost chemat şi şoferul care a lovit-o. Poliţiştii care au anchetat circumstanţele în care s-a produs accidentul au declarat că vor deschide un dosar de cercetare penală.

6 comentarii

 • ALO DIASPORA ? CUM STAM ? PARCA ERATI MANIOSI PE ROMANII DE ACASA !!! SUNTETI VOI F. DISCIPLINATI SI NE DATI LECTII. HA !!!

  • ca sa nu fie recunoscuta in trafic diaspora si-a racolat….moldoveni!

 • Comentariile anterioare sunt de prost gust si scrise de oameni cel putin redusi …daca nu si mai mult! Pietonii ,printr-o lege f prost conceputa,au toate drepturile!! Foarte foarte putini se asigura cand vreau sa traverseze strada….Lasa totul pe seama soferilor!…Astfel de lucruri se vor mai intampla ,si,doar din vina exclusiv a soferilor!…si sa nu mai vorbim de modul in care si unde sunt amplasate aceste treceri!!!…Halal PRIMARIE!!

 • Venea din est si se indrepra spre vest ? Ce prostie de articol reprezentativ timponlne , santeti cumva acsati pe asa zisa diaspora ? Dia si Spora , Mai documentativaputin .
  Ä

  Ä

  • Lasa bautura Gusti ca au trecut Sarbatorile! Ori te pomenesti ca ai scapat de la oarece centru de persoane cu handicap psihic? Aviz autoritatilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.