Actualitate

Festivalul “La Oglindă”, ediția a VIII-a, deschis în prezența oficialităților (FOTO)

În perioada 20-22 iulie, Bistriţa găzduiește cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului cântecului şi dansului popular al Cercurilor militare din Ministerul Apărării Naţionale “La Oglindă”.

Activităţile au debutat la Cercul Militar Bistriţa cu vernisajul expoziţiei de pictură “Tradiţie şi modernism în judeţul Bistriţa-Năsăud” organizat de cercurile de pictură şi de filatelie ”Bisnumphila”, lansare de carte şi un schimb de opinii privind concluziile, modalităţile şi direcţiile de acţiune rezultate din experienţa acumulată în ediţiile precedente ale festivalului.

Pe pietonalul Liviu Rebreanu, ansamblurile artistice participante la festival au prezentat portul popular specific zonei pe care acestea le reprezintă.

Aici mai multe imagini.

Ulterior, în Parcul Municipal s-a desfășurat festivitatea de deschidere a Festivalului “La Oglindă”, la care au luat parte comandantul Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, col. Iulian Berdilă, viceprimarul Cristian Niculae, subprefectul Ciprian Ceclan, directorul Centrului Cultural Municipal, Dorel Cosma, șefi de instituții din sistemul de apărare.

Aici mai multe fotografii.

Începând cu ora 18.00, în sala de festivităţi a Cercului Militar Bistriţa formaţiile cercurilor militare din garnizoanele Iaşi, Piteşti, Galaţi, Alba Iulia, Zalău, Brad, Braşov şi Bistriţa vor susține un spectacol artistic.

Vineri 21 iulie, de la ora 19.00, sala de festivităţi a Cercului Militar va fi din nou gazda “Galei folclorului românesc”, unde cei prezenţi vor putea asista la un spectacol de folclor autentic.

Foto: Brigada Mecanizată, CCM Bistrița

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS