Actualitate Social

Festivalul de cultură urbană ”Nosa”, între 19 şi 23 mai. Se fac înscrieri pentru demonstraţii

Primăria Bistriţa îi aşteaptă pe cei care vor să-şi arate măiestria pe biciclete, skateboard-uri, role, ştiu să ”îmblânzească” mingea de fotbal sau baschet sau să facă fitness să se înscrie la demonstraţiile care vor avea loc în cadrul Festivalului de cultură urbană pentru elevi şi studenţi ”Nosa”.

”Ai o bicicletă, un skateboard, o pereche de role? Poţi să îmblânzeşti mingea de baschet sau fotbal? Vrei să-ţi uimeşti prietenii sau să-ţi demonstrezi abilităţile? Vino să participi la Festivalul de cultură urbană ”Nosa”, care se va desfăşura în perioada 19-23 mai la Bistriţa”, este invitaţia municipalităţii.

Înscrierile pentru demonstraţiile de free style fotbal, baschet, măiestrie pe bicicletă, role, street ball, skateboard, fitness urban se fac până în data de 15 mai, ora 16.00, la tel. 0263-224 706, int. 109 sau 0756 122 015, Serviciul Educaţie, Turism.

În altă ordine de idei, Primăria Bistriţa informează cetăţenii care deţin abonamente pentru locuri de parcare de reşedinţă amenajate în zona delimitată de străzile Călimani – Rodnei – Dragoş Vodă – Pietrosul – Împăratu Traian că valabilitatea acestora expiră în 31.05.2014. La expirarea perioadei de valabilitate a abonamentelor de parcare tip reşedinţă, acestea se vor prelungi cu încă 12 luni, cu condiţia achitării tarifului aferent.

Pentru prelungirea perioadei de valabilitate, titularul abonamentului de parcare se va prezenta la casieria Direcţiei Patrimoniu din strada Gheorghe Şincai nr. 2, în vederea achitării tarifului aferent locului de parcare, respectiv tariful de bază sau tariful licitat, după caz. În cazul în care titularul abonamentului nu achită tariful aferent locului de parcare până la data 10.06.2014, va pierde dreptul de prelungire a abonamentului, iar locul de parcare va fi reatribuit altor solicitanţi. După această dată, plăcuţa de rezervare cu numărul de înmatriculare va fi ridicată, iar pentru remontarea plăcuţei se va achita taxa de 50 lei. Anunţurile au fost deja transmise administratorilor de imobile şi au fost afişate la fiecare scară de bloc.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.