Actualitate

Festivalul ”Pană de Păun”, în 22-23 noiembrie la Palatul Culturii. Intrarea este liberă

A XI-a ediție a Festivalului național de interpretare a cântecului popular românesc „Pană de Păun” are loc în 22-23 noiembrie la Palatul Culturii din Bistrița.

La concurs sunt invitați tineri interpreți din întreaga țară. Vor fi acordate următoarele premii: Marele Premiu – 1.000 lei şi un clop cu pană de păun, Premiul I – 700 lei, Premiul II – 500 lei, Premiul III – 400 lei, premii speciale şi menţiuni – 200 lei.

Miercuri 22 noiembrie

ora 18.00: Concurs de interpretare. Recital folcloric – Ansamblul profesionist „Dor Românesc” cu soliștii: Ioan Dordoi, Felix Gălan, Domnica Dologa, Anuța Motofelea, Nicolae Cioancă, Oana Matei-Coruț. Dirijor: Anghel Urs

Joi 23 noiembrie

ora 18.00: Gala laureaților. Invitați în recital: Larisa Bozbici – laureata ediției a X-a, Amalia și Andrada Codorean Chindriș, Taraful Tradițional „Ceatăra” din Carei, Orchestra populară „Rapsozii Botoșanilor” cu soliștii: Andrada Mândrescu, Petronela Rusu, Laura Ștefănescu Potoroacă, Constantin Petrescu; dirijor: Ciprian Potoroacă; director: Dan Doboș

Prezintă: Maria Golban Șomlea.

Intrarea este liberă.

Organizatori sunt Asociația Culturală „Pană de Păun” Bistrița, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița.

4 comentarii

  • Ati innebunit!!! Lumea traieste cu greu de la o zi la alta…chiar nu are nevoie de astfel de evenimente. Bani aruncati! Sincer fara rost!!! Va rog treziti-va la realitate si folositi banii cu folos!! Prea multe evenimente culturale fara rost atat la nivel local si cat la nivel de judet. Stop!!!! Trezirea!!!! Lumea in jurul dumneavostra dragi conducatori pe banii nostri – are nevoie de altceva!!!!!!!

    • dl Mihai poate noi/tu nu avem nevoie…………dar are Cretu si sleata de la primarie si de la CJ de astfel de paranghelii ptr prostime . asta e. cum sa castige alegerile fara circ ???

  • Manifestarea este in realitate un mod relativ ascuns de a o omagia pe distinsa noastră ministră și deputată Doina (Pană și ea).
    PSD-ul ne crede mai proști ca ei ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS