Actualitate

Fetiță de 10 ani mușcată de șarpe, dusă la UPU-SMURD Bistrița

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost mușcată de un șarpe în localitatea Rebra. Ea a fost transportată la UPU-SMURD Bistrița, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Fetița a fost preluată către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care a transportat-o până în localitatea Dumitra.

Ea a fost dusă, conștientă, la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a precizat: ”La Unitatea de Primire a Urgențelor a fost adusă o minoră de 10 ani din localitatea Rebra, mușcată de șarpe, în stare bună, conștientă, cooperantă. Fetița prezenta o excoriație la nivelul gleznei drepte, fără edem, fără necroză sau alte reacții care să fi indicat că șarpele ar fi fost veninos (conform declarațiilor aparținătorilor, șarpele a fost de culoare galbenă cu negru). I-au fost făcute investigații clinice și paraclinice și a fost ținută patru ore sub supraveghere medicală, după care a fost externată cu recomandări la domiciliu, respectiv indicația de a se prezenta la medic dacă intervin modificări în starea de sănătate”.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS