Actualitate

Firma de salubritate Urbana Bistriţa şi-a găsit de lucru într-un judeţ din Moldova

În timp ce, la Bistriţa, autorităţile prelungesc prin acte adiţionale contractul cu Supercom Bucureşti, firma locală Urbana SA, cea care mulţi ani a asigurat curăţenia în oraş, a fost obligată să îşi caute contracte în alte judeţe ale ţării, având însă probleme cu derularea lor.

Potrivit unui raport prezentat Bursei de Valori Bucureşti de Urbana SA, firma a câştigat licitaţia pentru colectarea deşeurilor în zona Bârlad, judeţul Vaslui, dar până la jumătatea anului nu a putut începe activitatea întrucât şi autorităţile din acest judeţ au probleme cu depozitul ecologic de la Roşieşti. Totuşi, reprezentanţii Urbana speră că situaţia se va debloca în acest judeţ, motiv pentru care au depus o ofertă şi pentru colectarea deşeurilor în zona oraşului Huşi.

Pe de altă parte, Urbana care face curăţenia stradală la Năsăud acuză autorităţile locale că refuză să aprobe modificările de tarife solicitate de companie pentru anul în curs, unul cu multe dezechilibre economice, motiv pentru care a fost deschis un proces în instanţă.

Conform informaţiilor transmise BVB, în primul semestru al anului, societatea Urbana a înregistrat pierderi de circa 150.000 de lei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS