Social

Florile naturale, în culoarea anului, un must-have al oricărui eveniment

Florile dau un farmec aparte fiecărui moment important din viață: trebuie alese cu grijă și aranjate cu măiestrie. Dacă vreți să fiți în pas cu moda, la petrecerea de nuntă, botez sau majorat, atunci nu uitați de Peach Fuzz, culoarea anului 2024.

Bistrițeanca Andra Cordovan, florist cu experiență care deține A&A Flowers la Cluj-Napoca, a decis ca, de anul acesta, să vină în sprijinul celor care organizează evenimente și la Bistrița. A înființat ”The Lavish Factor – Event Florals”, o firmă specializată în decoruri pentru evenimente. Cu o mostră din talentul ei o găsiți la Expo Bistrița Mariage Fest de la Hotel Metropolis.

”Am adus aici, un aranjament pentru masă în culoarea anului, Peach Fuzz. Trandafirii sunt naturali. Am vrut să integrăm culoarea anului în aranjament. Se poartă contrastele, iar aici avem un contrast de textură și de culoare. Peach Fuzz este o culoare care poate fi îmbinată armonios în toate felurile de contraste. Anul acesta am creat o firmă nouă, dedicată exclusiv evenimentelor pentru Bistrița, ceea ce înseamnă că putem fi aici la orice eveniment ca să ne putem bucura împreună de aranjamente florale inedite. Mie îmi place să cred că singurul lucru care nu ne limitează este creativitatea și de aici pornim întotdeauna discuția, iar mai apoi ne asigurăm că toate florile sunt de calitate, pornim de la flori în sezon, știm ce facem și ne dorim ca toate miresele să înțeleagă că decorul este important pentru ziua cea mare”, a explicat Andra Cordovan.

De ce buget este nevoie pentru aranjamentele florale de la nuntă

”S-au mai scumpit și florile. În ce privește manopera, prețurile vor rămâne cam la fel. Bugetul pentru aranjamaente florale pentru o nuntă pornește de la numărul de invitați. Pentru o nuntă de 100-150 de persoane, prețul de pornire pentru flori naturale ar fi 1000 de euro cu buchet de mireasă, flori în piept și aranjamente pentru masă. Cu cât nunta este mai mare și bugetul urcă. Florile pot fi oferite la sfârșitul evenimentului invitaților. Am avut foarte multe nunți în care invitații au primit flori și au fost foarte încântați”, a spus Andra Cordovan.

Cum trebuie să arate buchetul miresei

”Buchetul miresei trebuie lucrat pe proporții adică, dacă o mireasă e mai înaltă sau mai scundă, buchetul trebuie lucrat pe proporția ei pentru a nu fi nici prea mic, nici prea mare, potrivit. Mai nou, facem două buchete, unul pentru mireasă și altul pentru aruncat. Se poate și criogena buchetul miresei, deși nu toate florile trec testul criogenării. Prețul e destul de mare, dar buchetul poate fi și uscat și păstrat cât timp arată frumos“, a spus Andra Cordovan.

O găsiți până duminică inclusiv la Hotel Metropolis, unde are loc ediția din acest an a Expo Mariage Fest 2024.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS