Sport

Florin Halagian a plecat de la Gloria Bistrița – presă

Gazeta Sporturilor scrie că Halagian s-ar fi despărțit în această dimineață de Gloria din cauza unor certuri cu jucătorii pe motive de bărbierit! Halagian a confirmat despărțirea, dar nu a vrut să detalieze.

„Aseară, în tabăra bistrițeană cantonată la București a izbucnit un conflict între Hala și o parte a jucătorilor Gloriei. Este vorba despre Riccardo Corallo, Simone Cavalli și Antonino D’Agostino. Halagian le-a ordonat „macaronarilor”: „Dacă nu vă bărbieriți urgent, nu jucați cu Dinamo!”. Șocați de doleanța antrenorului, jucătorii au refuzat să se conformeze: „Mai bine nu jucăm!”, iar apoi s-au dus și s-au plîns președintelui Pădureanu, aflat și el cu echipa la București. Între italieni și Halagian, „Lordul” a ales să se despartă de antrenor”, scrie gsp.ro.

„E adevărat că m-am despărțit de Gloria, dar nu discut motivul pentru care s-a întîmplat asta”, s-a limitat să afirme Halagian pentru GSP.ro.

Mai multe, aici: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/poti-sa-crezi-halagian-dat-afara-de-padureanu-pentru-ca-ar-fi-pus-jucatorii-sa-se-barbiereasca-238038.html

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS