Actualitate Recomandări

Fostele glorii prefațează meciul legendelor: Ne vedem pe stadion! (VIDEO)

Luni 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița are loc prezentarea echipei de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru noul sezon al Ligii a 3-a, urmată de meciul dintre Old Boys Gloria Bistrița și echipa Liga Legendelor.

O parte dintre fostele glorii ale fotbalului românesc și bistrițean, printre care Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Ilie Lazăr, Sergiu Costin, dar și Ionuț Simionca – unul dintre organizatori, au transmis mesaje video înainte de partida demonstrativă, într-un clip de prezentare a evenimentului:

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/976497966244149

”Ce faci luni seara? Vino pe stadion! Pentru că mai e puțin până debutăm în noul sezon competițional al Ligii a III-a la fotbal vrem să ne cunoaștem! Venim în fața dumneavoastră luni de la ora 18.00 cu emoție dar și cu speranța că vom continua să scriem împreună o poveste frumoasă despre fotbalul bistrițean. După prezentarea lotului, legendele fotbalului românesc și fostele glorii ale echipei noastre vor îmbrăca din nou echipamentul de joc pentru o partidă amicală. Ne e dor să vă revedem în tribunele stadionului ”Jean Pădureanu”!”, este mesajul clubului Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Echipa de fotbal Gloria 2018 a început oficial sezonul miercuri, calificându-se în faza a 3-a a Cupei României după 3-2 în deplasare cu Progresul Șomcuta Mare.

La rândul său, președintele CJ Radu Moldovan a transmis: ”Fotbalul ne aduce împreună, de data aceasta la un eveniment de ReStart, odată cu prezentarea echipei de fotbal a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Seara fotbalului bistrițean va continua cu un meci de zile mari, prin amicalul dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor, jucători care au scris istoria fotbalului din România. Așadar, vă așteptăm luni 16 august, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu”, să vedem cum renaște sportul rege în Bistrița-Năsăud și să strigăm la unison: “Hai, Gloria!”.

Jucătorii de la Old Boys Gloria Bistrița pe care îi vom revedea pe teren sunt: Călin Albuț, Aurel Nalați, Dorel Zegrean, Valer Săsărman, Emil Dăncuș, Ioan Miszti, Paul Czervenski, Sebastian Moga, Dănuț Matei, Ovidiu Maier, Ilie Lazăr, Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Sergiu Mândrean, Adrian Florea, Paul Șomodean, Toma Ivan, Lucian Sănmărtean, Gabi Balint, Marius Tanca, Doru Nicolae, Eugen Voica.

Liga Legendelor îi va avea în componență pe: Costel Câmpeanu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Romulus Buia, Adrian Neaga, Lucian Goian, Gabriel Cânu, Sebastian Moga, Răzvan Pădurețu, Sorin Frunză, Iulian Mihăilă, Daniel Vlădescu, Adrian Brăcăcel, Radu Funeriu.

Intrarea este gratuită. Porțile stadionului se deschid la ora 16.30.

Se vor respecta toate regulile impuse de FRF. Vor avea acces persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, dar și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2, anunță organizatorii.

La stadion, cine dorește poate contribui, donând rechizite, la dotarea a 500 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din județul nostru. Puteți dona rechizite pentru orice nivel de studiu, rechizite în stare bună/foarte bună (penare), caiete, instrumente de scris, etc.

3 comentarii

  • Mizerie în iarbă. Iar trebuie să ne reamintiți de toate blaturile şi hoţiile din fotbal. Mereți mă cu baletul vostru acolo unde mutu a tras pe goarnă, balet care vrea să prostească şi alte generați nu numai generația voastră ratată şi tinerețea voastră care a trecut inutil în van.

  • ,,nu știu alții cum sunt….” dar eu îmi amintesc cu drag de meciurile de la ora 11.00 în Divizia B. Veneam din timp, să prind loc în peluză. Viteza lui Berceanu, triblingurile lui Nae ( Ioan Nicolae) golurile lui Tori Ciocan, apărarea condusă de Poaly Czervenski, de Butuza, Moga, Burebista. Atunci și blaturile erau faine. Bătea Corvinul, mai aveam o peluză, bătea Cavnicul, era asigurat un cantonament…azi, cînd văd comunele Clinceni, Chiajna, Voluntari…că fac blaturi pt pariori, schimb canalul și caut filme Western…mergeam cu drag la meci, dacă-mi recunoșteau ăștia vaccinul de pojar, din anii 60, așa…îl caut iarăși pe John Wayne…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS