Social

Vasile Marc, ex-PSD, ex-PDL, acum PNL, scârbit de ”România roşie”. Reacţia mediului online

Consilierul judeţean PNL, profesorul de matematică Vasile Marc, trecut de la PSD la defunctul PDL ca să ajungă inspector şcolar general, acum liberal de frunte pus pe lista de la Camera Deputaţilor, a scris pe pagina sa de Facebook o postare considerată de mulţi năucitoare, motiv pentru care l-au taxat aspru.

„Niciodată n-am crezut să văd România mea dragă roșie. Ce se întâmplă cu noi, suntem bătuți de D-zeu, să tragem din ce în ce mai greu, să ne pierdem copiii, minunatul nostru tineret care pleacă din ţară cu gândul să nu se mai întoarcă niciodată? Asta e, dar şi eu dacă aș fi mai tânăr aș pleca fară să mă uit vreun moment în urmă, cu toate ca mă doare sufletul de țara în care m-am născut, crescut și învățat”, a scris Vasile Marc.

El a relatat că a stat de vorbă cu trei tineri care s-au stabilit în Austria. „Cu lacrimi în ochi îmi spuneau ca au venit în țară să voteze cu gândul că se va schimba ceva în această țară. Trebuie să ne întoarcem să fim trataţi ca străini care au foarte puține drepturi față de un austriac. După aproximativ două ore ne-am despărțit îmbrăţişându-ne şi plângeau în hohote că sunt nevoiți să meargă iar la umilință. Am fost tare afectat și nu mi-am revenit nici în acest moment. Cu siguranţă această traumă o s-o port toată viața. Vreau să vă spun că cele două fete şi băiatul care le însoțea mi-au fost elevi şi au fost elevi buni la carte. Doamne ce a ajuns acestă țară de oameni harnici cu frică de D-zeu, în care minciuna, tâlhăria, hoția, drumul ocolit sunt virtuți promovate la nivel național. Cât o să mai rezistăm ? Vă las pe dumneavoastră dragi prieteni să-mi dați răspunsul”, a mai scris Vasile Marc.

Şi a primit nu unul, ci mai multe răspunsuri. „Te-ai drogat, Vasile? Tu ai fost ROȘU !!!Sau ai Alzheimer?”, i-a scris cineva.

După ce a defilat în PSD-ul lui Adrian Năstase, în 2012, după ce a intrat în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud pe listele PSD, Vasile Marc, alături de Vasile Negruşeri, au trădat partidul care i-a propulsat în funcţii şi au trecut la PDL.

La vremea aceea, am scris următoarele: „În anii de domnie ai lui Liviu Rusu, formaţiunea lui Ioan Oltean i-a luat “de buni” pe Vasile Negruşeri şi Vasile Marc de la PSD, cei mai activişti dintre toţi activiştii roşii. Negruşeri a ajuns administrator public deţinător de Duster – funcţie din care nu a făcut nimic, iar Marc mare şef la ISJ unde a politizat tot ce i-a ieşit în cale. Şi-au luat partea leului pentru ei şi găştile lor, iar PDL s-a ales cu un mare nimic. Niciunul nu a adus electorat, nu a câştigat vreun scrutin sub noile culori ale PDL sau ARD. Au învrăjbit numai partidul şi au făcut tot felul de democrat-liberali să-şi ia lumea în cap şi să plece cât văd cu ochii. Orice trădător e ca o molimă: îmbolnăveşte tot în jur. Şi e firesc să fie aşa din moment ce alţii, devotaţi, muncesc în partidele lor aştepând degeaba să observe cineva, în timp ce trădătorii intră pe uşa din faţă şi dau năvală pe jilţuri de pe care nu se mai dau jos în vecii vecilor amin”. Textul în întregime îl puteţi citi AICI. 

Aşadar, „draga Românie” a lui Vasile Marc a devenit „roşie” şi din cauza lui, care a înţeles să facă politica „trădării”, dar şi a celor care l-au primit în PDL şi, drept premiu, PNL l-a mai pus şi pe liste să candideze de deputat. În felul acesta, liberalii au demonstrat că „urăsc trădarea, dar îi iubesc pe trădători” şi au cules exact ce au semănat.

Etichete

20 comentarii

 • Din păcate asta e o regula. In toate partidele se accepta traseisti, care de regula sunt Promovați, iar cei fideli din partid si care se străduiesc sa muncească si sa lupte ptr acel partid, sunt masa de manevra. E o mizerie politica peste tot. Cred ca o mana de oameni se sprijină între ei, trag sforile, se pun in funcții fără a conta ca s-au mutat si se muta de ici -colo.

  • UnTRASEIST POLITIC care are toate motivele sa se scarbeasca….in special de propria-i persoana, fost inspector scolar, consilier judetean, actualmente in anonimat…si ar fi bine sa ramnai acolo ca nu ii e nimanui dor de dumneata!!!

 • A fost foarte rosu……..ma rog nu il condamn,..a fost si UTC ist si PCRist ca activist nu ca simplu membru…..tin minte ca am mers undeva fortat nu mai stiu exact cei dintr-a 12-A la munca……dar nu pot sa uit cine era activistul ce ne conducea …MARC!

  RED ….ca si cubanejiii….ca si SOVIETICIII!

  Asa ceva….foarte tare articolul……ar trebuie sa citeasca multi aceasta aburire a unora trecuti dintr-o parte in alta …dintr-un partid in altul…..ca apoi sao ia un pic sau mai mult razna

  Am si ras …dar cred ca e si groaznic…..auzi ca multi il au in lista de prieteni…haoleu

 • Mare nerușinare, veșnicule candidat!!!!Cred ca Îți lipsesc banii de pe vremea când erai mare smecher la Inspectorat!!!!Mă mir cum te mai rabdă părinții copiilor din scoala unde predai .Rusiiiine!!!!!

  • Nu a fost rosu ori portocaliu a fost tot timpul pe interes,zugravea scolile vezi doamne cu o echipa controlata de el.TOTUL PENTRU EL A FOST INTERESUL.

 • Judecati-l dupa ce a postat nu dupa ce a fost candva . Are dreptate omul . Suntem tara in care un penal ordinar va conduce guvernul . Asta au ales romanii , sa le fie de bine . Suntem un popor de masochisti care pun botul la orice fel de promisiune . Daca maine vine un cretin si face un nou CARITAS , poimaine e coada de idioti la depus bani , in ideea ca primii care depun vor ajunge si sa scoata , de 8 ori mai mult .

 • Precis omul e supercompetent, de il adora partidele pe rand, poate au programare la adorat, cine urmeaza? Ca nu se poate sa ne lipsim de asa minune de om, bun la toate si la toti. Hai sa ne unim si sa-l sprijinim sa mai fie sef sau sefulet pe undeva. Oriunde e un loc ce-i lipseste din…pedigree.

 • MAI FRATILOR cind aparea in campanie vasile marc la BECLEAN cu cativa tiganei din Obor era de risu plinsu.A fost luat la pdl doar pentru votul lui din cj.alceva nimic.valoare zero.putem demonstra noi colegii lui din invatamint.VALOARE ZERO.

 • Cand vezi chipul acesta angelic, din poză, ai explicaţia succesurilor PNL din BN.
  Daca mai şi ştii istoricul catindatului partidei naţionale, s-a zis cu el.
  Sold aut !

 • bine nici cu Tanko nu mie rusine!
  daca ei se improasca intre ei…..ma rog
  ideea e ca suntem oameni daca ne merge bine odata, mai vrem si-a-doua-oara si inca odata s.a.m.d
  nu e de blamat ca el sunt multi si mai mari ZGONEA a fost un exemplu mai mare!
  totusi unii tin sa se afiseze pe facebook cu tot felul de elucubratiii si de aici pana la a fi HULIT nu e mult
  Faptul ca pana la ora 12 judetul BN a fost codas la votare, spune multe!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS