Actualitate

Fostul președinte al României și premierul în funcție, acționați în judecată la Bistrița

Fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, dar și generalul Nicolae Ciucă, premierul României, sunt acționați în judecată la Bistrița de un fost militar, nemulțumit de pensia pe care o primește. Acesta a deschis proces în primăvara anului trecut, iar de atunci a avut mai bine de 10 înfățișări în fața instanței.

Bărbatul a cerut, fără succes, recuzarea judecătorului Marius Lucian Bulea și chiar a fost amendat de instanță cu 300 lei pentru formularea cu rea-credinţă a cererii de recuzare. El are înfățișare, din nou, azi.

El nu este la primul proces deschis împotriva instituțiilor statului. În 2020, același a mai avut un proces cu mai multe instituții ale statului printre care Direcţia Medicală a Ministerului Apărării Naţionale (U.M. 02439 Bucureşti), prin Ministerul Apărării Naţionale-Direcţia Generală Juridică; Casa Naţională de Pensii Publice, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, dar instanța a respins acţiunea formulată de reclamant ca fiind îndreptată împotriva unor persoane fără calitate procesuală pasivă.

A respins totodată ca neîntemeiată cererea având obiect acordarea dreptului de purtare a uniformei militare formulată de reclamantul G. D.-G. în contradictoriu cu pârâta U.M. 02513 Bistriţa, prin Ministerul Apărării Naţionale-Direcţia Generală Juridică și ca neîntemeiată cererea reclamantului G. D.G., având obiect acordarea indexării de 40% a pensiei lui de invaliditate, începând cu data de 1 septembrie 2020, în contradictoriu cu pârâţii Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud şi Guvernul României, prin Primul ministru. Nu s-au stabilit cheltuieli de judecată. Sentința a fost pronunţată în 9 iunie 2021.

8 comentarii

 • Poate ai vrea să ai tu invaliditatea lui , poate dobândită la locul de muncă, și apoi o să te văd dacă ai mai avea astfel de replici !!

 • Oamenii au necazuri,probleme,boli,invaliditati si nu,nu au pensii ,,speciale”
  Au fost doar oameni obisnuiti,simpli,normali
  E o nedreptate strigatoare la cer aceste pensii nesimtite
  Tot poporul stie

 • Probabil că suferă de PTSD ( sindromul de stres posttraumatic) .
  Este o afecțiune larg răspândită printre foștii soldați, care au participat la misiuni militare in Afganistan etc.
  Nu isi găsesc liniștea, corpul lor este in stare de alerta tot timpul, nu pot dormi, sunt stresați, văd doar dușmani și pericole în jurul lor.
  Dl. Gavriloaie, cu toate că a fost lăsat la vatră, crede că este in război in continuare.
  Se războiește cu instituțiile statului, a dat in judecată mai mult de 10 instituții!
  Foștii soldați au nevoie de ajutor, pentru a se acomoda cu viața de zi de zi, banala, monotona, fără pericole.
  Cred ca are nevoie de un psiholog, de terapie cranio-sacrală, de Yoga, de tehnici de relaxare, de un mentor care sa-l convingă că războiul s-a terminat, iar el este in siguranța.

  • Alo tanti , vezi-ti de treabă ta că ești habarnistă,daca coruptii de la judecătorii ,casa de pensii și MAPN își făceau treabă ,omul nu trebuia să d de in judecată pe nimeni Suferi dumneata de sindrom băgăcios in seamă și prostie in forma agravantă și sindromul asta e permanent .

 • Să ne spună ce pensie are acuma în plată, câți ani a servit sub drapel, ca să ne putem da seama pe unde este adevărul. Să fim serioși nu toată lumea este coruptă… După cum s-a exprimat de „elegant” cetățeanca sub acoperire „Teodora” nu mă miră faptul că populiștii câștigă tot mai mulți adepți.

 • Populiștii câștigă tot mai mult teren acolo unde terenul este fertil, iar România, din păcate, timp de peste 30 de ani, a cultivat numai un astfel de teren. Într-o țară unde rata analfabetismului funcțional se apropie de 50%, asta numai statistic vorbind, în realitate, să fim serioși, situația arată chiar mai rău, nu e de mirare că populismul, violența, circul, ura și tot ce e mai rău au priză la populație, este vorba exact de acea populație superficială, needucată, ușor de manipulat, botanistă și fără potențial de discernere. Nicăieri în această lume, asta o spun pentru naivi, pentru a-i avertiza, să nu aibă dezamăgiri după, populismul, extremismul și practicile violente nu au condus la nimic bun, ba dimpotrivă! Dar, na, atâta poate un popor îndobitocit și manipulat prin mass-media aservită clanurilor mafiote timp de peste 30 de ani, unde nu e educație, vai de deciziile luate!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS