Actualitate Politică

„Spartanul” Ştefan Sângeorzan, audiat la DNA. Administraţia din Feldru îi face zile negre

Fostul primar al comunei Feldru, Ştefan Sângeorzan, a dat luni, cu subsemnatul la DNA după ce actuala administraţie locală condusă de PDL l-ar fi acuzat că a fraudat fonduri europene de al APIA. Ştefan Sângeorzan neagă acuzaţiile şi spune că e victima unei campanii de denigrare instrumentată de cei care nu şi-au putut onora promisiunile electorale şi văd în el un pericol.

„Când ţara arde, baba se piaptănă. Când nu au de lucru unii primari, îşi caută. Azi (luni -n.r.) am fost la DNA pentru prima oară în viaţă şi sper pentru ultima dată pentru că, vezi Doamne, soţia preşedintelui PDL Feldru Călin Sbîrciu, fostă casieră la CFR care acum lucrează la APIA, a descoperit o fraudă imensă în mintea ei puţinică de casieră. În ce constă acea fraudă? Eu, în 2011, am avut o adeverinţă de la Primărie pentru 2,54 ha de teren pentru a primi subvenţii de la APIA. Ea când a verificat, deşi nu era în atribuţiile ei, l-a întrebat pe primarul actual dacă am cei 2,54 ha de teren. Primarul s-a uitat doar într-o poziţie la 1064, unde locuiesc la socrii, fără să verifice şi poziţia 558 unde am terenurile înregistrate de la părinţi. Apărea o diferenţă în minus de 0,43 ha şi că aş fi primit cu o sută de lei mai mult de la APIA decât aveam dreptul. Când a cerut procurorul şi copie după poziţia de la 558 a constatat că, de fapt, în realitate, eu am mai mult teren decât cel pentru care am solicitat subvenbţie. În concluzie, ne-au purtat degeaba la DNA„, a declarat Ştefan Sângeorzan.

El spune că, de câteva zile a primit citaţie şi acasă, şi la CJ, iar soţia sa e speriată şi ia calmante. „Nu-mi rămâne decât ca, de data aceasta, să fac plângere penală pentru denunţ calomnios pentru că este a cincea oară de când nu mai sunt primar când oamenii aceştia mă reclamă„, a spus Ştefan Sângeorzan.

Fostul primar spune că, acum trei luni, la şase dimineaţa, au venit mascaţii la uşa lui ca să caute ţigări şi alcool de contrabandă. „Două ore şi jumătate mi-au răsturnat casa pentru ca să caute ţigări şi alcool de contrabandă. Şi-au cerut scuze pentru că nu au găsit, dar nora mea şi vecinii au văzut jandarmii şi mascaţii cum mi-au făcut percheziţie”, a spus fostul edil.

Totodată el susţine că actuala conducere a Primăriei Feldru l-ar fi reclamat şi la Agenţia Naţională de Integritate. „M-au reclamat la ANI că am averi ascunse, dar ANI şi-a cerut scuze pentru că nu a găsit nimic”, a spus el.

Ştefan Sângeorzan a adăugat că primarul actual ar trebui să continue proiectele pe Măsura 125 în valoare de 1,5 milioane de euro, începute chiar în timpul administraţiei sale. „Se vor plăti penalităţi pentru că nu se continuă proiectele. În loc să se ocupe de canalizare, proiect pe care l-am început eu, în loc să se ocupe de bunul mers al comunei, are o singură sarcină trasată de Ioan Oltean: pe Sângeorzan ori îl omorâm, ori îl băgăm în puşcărie. S-ar putea totuşi ca Dumnezeu să aplice în cazul lui Oltean zicala Cine sapă groapa altuia cade singur în ea. După mine, şi nu numai după mine, Ioan Oltean e cel mai corupt om din Bistriţa-Năsăud”, a  spus Ştefan Sângeorzan.

El a spus că are propriile exemple de încălcare a legislaţiei în ce priveşte fondurile europene derulate prin APIA. „Eu nu fac reclamaţii, dar poate se sesizează organele de control din presă. Anul trecut, cumnatul viceprimarului, Ani Ionică, face hârtii false că a curăţat un munte, a primit de la APIA 130.000 de lei, face curăţire de 15.000 de lei, iar de 120.000 de lei cumpără o maşină marca VW de 10.000 de euro la fiul lui, îşi cumpără un teren pe şes şi îşi mai cumpără şi oi, minţind sub semnătura cumnatului lui, care era şef la comisia de recepţie, viceprimarul în speţă, care era incompatibil. Nu avea dreptul să fie preşedintele unei comisii care o verifică pe soră-sa. E un exemplu doar cu ce se ocupă actuala conducere şi cu ce se ocupă Ioan Oltean, care după ce a fost alungat din Năsăud şi din Maieru şi-a găsit fieful în Feldru. Aşa a şi declarat că nu se lasă până nu mă bagă în puşcărie sau nu mă omoară. Dar nu mi-e frică nici de una, nici de alta fiindcă totuşi există un Dumnezeu sus”, a spus Ştefan Sângeorzan.

Fostul primar spune că, „dacă Ioan Oltean se ocupă de găinării, s-ar putea să fie primit cu ouă de Zilele Feldrului”. „Dacă tot se ocupă de găinării, să-i servim nişte ouă domnului Ioan Oltean. Puteţi să scrieţi şi asta. El uită de averile făcute cu Crinuţa Dumitrean şi multe altele”.

Întrebat de ce crede că e ţinta atacurilor PDL în condiţiile în care nu mai e primar al comunei, Ştefan Sângeorzan a răspuns: „Lor le e frică pentru că au minţit foarte mult, lumea e supărată şi, la un moment dat, vine scadenţa. Au promis multe şi a trecut un an şi nu au făcut nimic. Au minţit că am lăsat Primăria cu datorii şi ei au făcut rectificare de buget acum, în lipsa noastră a consilierilor PSD, şi au repartizat 600.000 de lei. Din sumă, 340.000 de lei au rămas ca excedent bugetar de anul trecut, 260.000 de lei au bani de la păduri. Aceşti 600.000 de lei au fost împărţiţi pe lucrări pe care le face viceprimarul cu firma lui, viceprimar care a luat o amendă de 20.000 de lei de la ITM Cluj, iar acum lucrează din nou cu oameni la negru şi face case la Cluj. Dacă tot e să spunem lucrurilor pe nume, atunci hai să le spunem şi să nu căutăm nod în papură celor care 12 ani au încercat să facă ceva. Nu spun că nu am greşit în cei 12 ani, dar nu am făcut fraude şi ce fac ei acum, am făcut cât m-a dus mintea şi m-a ajutat Dumnezeu”, a spus Ştefan Sângeorzan.

Sâmbătă seara, la Feldru, Ştefan Sângeorzan a deschis „Terasa spartanilor”.

Cristiana Sabău

99 comentarii

 • sa va fie rusine gunoaelor ca a trecut un an si nu ati facut nimic umblati sa il acuzati pe singeorzan sunteti niste depravati ordinari in frunte cu ordinara de la apia sa dea dumnezeu dna sa o ia de moldoveanca imputita

 • de acord cu Valeria…………..decat sa strice banii pe petreceri de zilele Feldrului mai bine i-ar baga in scoli……veniti in comuna sa vedeti cum arata scolile……a venit si canicula ,ne sufocam din cauza lipsei canalizarii…………….

 • da ce ne trebuie canalizare ca chiar un pdl scridon vasile vecin cu casa de adunare da de 2 ori pe saptamina caca din decantor pe santuri asa ca ce ne trebuie canalizare administratia nu are timp vedeti cu ce se ocupa ca ai lor dau la sant

 • sa nu se inteleaga gresit scridon vasile de peste drum de casa de adunare caci mai este unul unde e magazin dar nu el

 • Bai fratilor ati inebunit de tot acolo in primarie? Iacobe nenorocitule , grigore gunoiule nu va e putin rusine sa va bateti joc in halul asta, vedetiva de treaba si faceti ceva in acel sat…continuati macar ce va început singeorzan….hhhhuuuu analfabeților

 • nu mai scapam o data de olteanu ioan si de sleahta lui de pdl isti imputiti? nu ti e rusine mihaela sbarciu? ai de fatat, poate iti iese un copil cu mustatata. cu asta te ocupi? faceti treaba , munciti nu umblati sa bagati oameni la puscarii cu minciuni.

 • Gogule pedofil a tatu si curva de mamucata..mai bine te caca langa un gard si te acoperea cu un brusture si scapa lumea asta de un boschet ca tine..gunoi de doi lei

  • Va supara adevaru „fratilor”. Anonim ai fost anonim o sa ramai. La cata muie a luat maica-ta de la Stefan Sangeorzan e normal sa te oftici…..mai musca o data.

  • Ei, nu este chiar asa. In comuna Feldru sunt foarte multi oameni civilizati, care-si vad de treba lor si carora nu le place sa se balacareasca prin ziare si la TV-urile locale. Astia care comenteaza sunt la fel de „fini” ca si fostul primar Singeorzan. Numai unei astfel de categorii de oameni… sau mai bine zis indivizi si care sunt putini la numar, le place sa lase comentarii care sunt sub orice critica si sub demnitatea unui om civilizat care are minimul de bun simt. Fostului primar ii place sa joace OFENSIV, dar din pacate …in GOL. :))

  • Serios, mai „cristi” sau cum te-o chema? Cum ti-ai dat tu seama, prin comparatie cu al tau care este plin de….prostii? Ha, ha,ha ce previzibili sunteti cu totii. Reactionati asa cum dorim si cum dealtfel ne asteptam. Va simtiti ofensati daca sunteti criticati? De unde atata suparare? Sa vi se traga oare de anul trecut? Si daca tot iti place zambetul meu poftim inca unul :)) P.S. Si acuma sa va vad comentariile, ce cuvinte josnice o sa folositi? Intrebare retorica, nu? Numai cele pe care le cunoasteti…numai prostii. :))

  • Mai Cristi, „ma-i” se scrie legat, adica MAI. Si corect este „Imi mai dai un zambet” si nu „Ma-i imi dai un zambet”. Dar lasand la o parte gramatica deoarece este o materie necunoscuta pentru unii dintre voi, ma bucur ca-ti place zambetul meu. Si ma bucur ca nu ai scris prostii. Bravo!!! Puteti sa-l sustineti pe Buftea si fara sa scrieti prostii sau sa jigniti. Vedeti ca se poate?

 • Proasta mai esti mai lili sau prost mai ești mai lili..tu nu sti ca atunci cand joci ofensif trebuie sa si marchezi..de unde sa sti tu?? De la Feldru? Nici o sansa

  • Frumos apelativ, ti se potriveste ca turnat dupa comentariile postate de tine. INTELIGENTE !!! In alta ordine de idei, daca joci ofensiv nu trebuie in mod obligatoriu sa si marchezi, poti „da” si pe langa poarta. Sper ca nu pretinzi ca stii si fotbal ca ma faci sa rad. In ceea ce priveste remarca mea, oricum imi dau seama ca nu ai remarcat subtilitatea ideii si asta ma face sa cred ca nu esti inzestrat cu prea multa inteligenta. Sa faci oare parte din „staff-ul” fostului primar ? Spun acest lucru deoarece era, si vad ca este in continuare inconjurat numai de astfel de indivizi care in afara de cuvinte obscene si josnice nu pot „debita” altceva. Sper ca de data asta sa intelegi sensul cuvintelor subtile si mai ales sensul ghilimelelor. BAFTA !!! :))

  • mai da stafful actual este tare inzestrat cu inteligenta,vice primar 6 clase,primarul mai intra in direct la radio somes si ma-i mult se balbaie!!!cine vorbeste:)

  • Mai Simi, daca nu-ti place de ce stai sa-l asculti pe primar cum se „balbaie”? Gaseste-ti alta ocupatie in timpul ala. Si ca sa o spunem pe aia drepata: nici cu „pute” dictia lui Buftea pe langa a actualului primar. La Buftea orice sfert de fraza incepe ca ăăă, si se sfarseste cu hi, hi ,hi, . Isi mascheza lipsa de inspiratie si cursivitate in vorbire cu ăăă-uri si hi,hi,hi-uri.

  • Mai Cristi, cred ca la Dumnezeu ii este mila de tine de te suporta asa sarac cu duhul. Dar si cei ca tine trebuie sa traiasca pe langa noi ceilalti, chiar daca numai din firimituri. Tu din pacate esti o EROARE OMENEASCA. Diferenta mare, asa-i? Dar lasa daca nu pricepi, poate intr-o alta viata. Ha,ha,ha, :))

  • auzi pendicostala ce desteapta!!!!!!culcate ca parteneru tau Gogu doarme de mult!!!!

  • Nu „pendicostala” ci „penticostala”; Nu „culcate” ci „culca-te”; Nu „parteneru” ci „partenerul”. Vai de tine. IRECUPERABIL:))

  • MA IDIOATA, ACTUALUL PRIMAR NO SA AJUNGA NICIODATA CA BUFTEA,DEGEABA COMENTEZI AIUREA!!!!!

  • Este „nici nu pute”. Eroare materiala, dar de unde sa stii tu ce inseamna eroare materiala? Tu care scrii „m-ai” in loc de „mai”. DESTEPTULE !!!!

  • Mai TONI , ma asteptam sa folosesti astfel de apelative gen IDIOATA. Cred ca te caracterizeaza. Daca stau bine sa ma gandesc si nu trebuie foarte mult, imi dau seama ca esti tare complexat dupa textele pe care le „debitezi” dar mai ales dupa cuvintele folosite. BRAVO !!!!! Si unde a ajuns Buftea acum? Oricum nu unde si-a propus, adica primar. Asa zis consilier a ajuns din mila PSD-ului , ca i-a pupat destul in fund timp de 12 ani. Si acum i-au dat si lui un rest de OS cam de o mie si ceva pe luna. Asta da realizare. Daca nu as stii cine e Buftea as da crezare comentariilor care il sustin. Dar, crede-ma vrea sa para cu totul altcineva decat este. Iar personajul care pretinde a fi, este doar o inchipuire a sa. :))

  • De fapt Toni, zic ca ai perfecta dreptate. Actualul primar nu o sa ajuna niciodata ca FOSTUL. Ha,ha,ha dar cine si-ar dori, numai un inconstient . Sa ajungi huduit si alungat din primarie, asta da scop in viata.

 • Sa-ti fie rusine tie si familiei tale domnule Iacob caci ai reusit sa ne târăști pe noi penticostalii prin atatea mizerii..cand te-am votat am crezut ca va fi asa cum tu ai spus dar se pare ca am facut o mare gresala..si sunt sigur ca nu doar eu gandesc asa..rusine sa va fie

 • penticostali nu se f(…) ei fac sex ca sunt cu studi superioare care sunt mai sfinti aceia sunt mai curvari asa ca nu numai nevastasa e nici el nui mai sfint ca nam de nam au fost curvari si hoti si mincinosi asa ca acesti penticicostali au toate calitatila familia lui iacob

 • Masian cumparata de Bambu a costat cateva mnii aproximativ 3 . Nu 10 mii cum o zis bulangiul asta de badea Stefan . DAca te ocupi cu contrabanda cum sa nu vina mascatii ? cica si-o cerut scuze :)) . Esti bine pregatti dar nu tem ai crede lumea . Cum sa vorbesti de Dumenzeu cand ai facut ce ai facut vara trecuta . Si cum i sa iit faci troia in fata localului unde se imbata oamneii , unde este locul diavolului ?

  • Nu este un bade. Este un domn cu clasa nu ca voi cei care va bateti joc de el pentru ce? pentru bani? Lasati ca va dau aia de la primarie destuli :-j

  • Redau doua fraze din articol: 1. “Două ore şi jumătate mi-au răsturnat casa pentru ca să caute ţigări şi alcool de contrabandă. Şi-au cerut scuze pentru că nu au găsit….si 2. “M-au reclamat la ANI că am averi ascunse, dar ANI şi-a cerut scuze pentru că nu a găsit nimic”. Sa-ti vina sa mori de ras numai la ideea ca cei care fac perchezitie isi cer scuze. Dar mai tare, … ANI si-a cerut scuze. Find o institutie, ar trebui sa-si ceara scuze in scris. Vrem sa vedem si noi scuzele acestei institutii in scris. BALIVERNE. Poate s-au asezat si in genunchi pentru a fi mai credibili. De rasul curcilor aceste afirmatii ale unei persoane careia ii place sa iasa mereu in evidenta in presa si televiziune. Numai o persoana complexata, neimplinita are nevoie mereu de sustinere si inceraca sa se afirme in acest fel pentru a completa neajunsurile din mintea lui si pentru a fi apreciat. Un individ care este stapan pe sine nu are nevoie de astfel de confirmari. CONCLUZIA , gasiti-o voi, este simpla. Auzi mai, sa-si ceara scuze, de rasul rasului cine mai si crede astfel de afirmatii spuse fara rost.

  • Apai tu chiar esti putin greutza de minte Lili. . . Cum sa nu isi ceara scuze ? Adica daca tu acuzi pe cineva si mergi si il iei de gat iar apoi aflii ca nu e adevarat , nu iti ceri scuze fata de acea persoana ?? Nu , ca tu ii fi ceva inteligenta superioara, ceva specimen foarte rar de pe Valea Somesului. . . Dute si pupa in cur pe toti PDL-istii… mii si scarba la cum vad ca o ajuns satul. . . Uita’te doar la parcuri 🙂
   Batai peste batai. . . DJP nu mai este…:) cu toate ca toata lumea radea de ei. . . dar cel putin mai pastrau linistea. . .
   Se pare ca nu vezi prea bine . . . Te rog, dute la un control la medic. . . 🙂

  • Pentru S a……..Pai mai desteapto …..sau desteptule, afla ca stiu ce vorbesc. Spune-mi la cate perchezitii ai asistat tu, spune-mi de cate ori ai fost reclamata la ANI si in ambele cazuri s-a adeverit ca nu au dreptate. Ti-au cerut scuze tie? Inteligento, aici nu vorbim de doua persoane fizice care se bat sau se iau de gat si pe urma isi cer scuze. Aici vorbim de institutii ale statului pe care ii doare undeva daca gasesc sau nu bunuri care fac obiectul unei perchezitii. Ei isi fac datoria in baza unui mandat de perchezitie. Daca in urma acesteia gasesc ceva bine, daca nu, nu. Nu vin ei sa se aseze in genunchi si sa-si ceara scuze numai pentru ca tu te numesti Buftea si pretinzi peste tot ca ai pile si relatii. Crede-ma ca pilele si relatiile in astfel de cazuri sunt fix ZERO. Asa ca nu mai sustine tu niste aberatii de care ai auzit numai din gura celor perchezitionati. Mai lasa-ma !!! Mai pune mana si citeste sau macar intreaba pe cineva care stie, nu face afirmatii in gol. Iar in ceea ce priveste controlul medical, cred ca pe tine si pe toata sleahta voastra de sustinatori platiti v-au orbit vremurile trecute de bairam si chefuiala pe banii cetatenilor, motiv pentru care aveti nevoie de schimbare de retina. Si invata sa scrii corect !!!! „Dute”, „mii”, „dute” :))

  • Lili. . . De ce va place atat de mult sa comentati pe seama lui ? De ce va tot luati de el ? Pentru ca altceva nu aveti ce face , e chiar asa cum a spus’o si el. . .
   Din 100 de commenturi sau cate sunt. . . 70 sunt doar ale tale. . . si mai zici de altii ca sunt invidiosi sau cine stie ce. . .
   Deocamdata nu s-au facut bairamuri si petreceri si tampenii ce zici tu ,de pe banii cetatenilor. . .
   O sa vedem anul asta de Zilele Feldrului ce o sa fie . . .
   Sau mai bine zis . . . Ziua Feldrului . Din cate am inteles o sa fie doar 1 zi. . . si aia plina de populara…:) Mai lasati-ne. . . si uitati’va si in curtea voastra nu doar la la vecinu…:)

  • Dar eu nu ma iau de el, ma iau de comentariile voastre. Si nu este vorba de invidie ( ca fie vorba intre noi au chiar nu am de ce sa fiu invidioasa) ci este vorba de distractie. In schimb daca am comentat pe marginea trecutului fostului primar este pentru ca el nu ne lasa sa uitam, tocmai prin aparitiile astea de peste tot ( si aici ma refer la ziare de astea locale) .Asa ca, presa fiind libera, tot atat de libera este si exprimarea cetatenilor, NUUUUUUUUUUUUUU????? Si eu sunt unul dintre ei. Privitor la „Ziua Feldrului” cum o numesti tu, eu as prefera sa nu fie nici una. Lasa, ca trebuie banii pentru lucruri importante. De distrat ar trebui sa ne distram pe banii nostri ai fiecaruia si nu pe cei ai comunei. PS: 1) pe fostul primar nu am de ce sa fiu invidioasa, deoarece pana sa ajunga el ca mine ii mai trebuie o viata si 2) cometariile mele sunt in total de 16 cu asta cu tot dintr-un total de 72. Deci, cam 12 %. Multumit? :))

  • parca ziceai ca in comuna la voi sunt si oameni fini care nu pierd vremea pe aici ,dar se pare ca ai trecut in tabara adversa…nimeni nu a scris mai mult ca tine:))te cam contrazici singur/singura!

  • Mai gogule cine dracu a facut contrabanda cu tigari si alchol buftea sau actualul primar tiolan grigore ca asta stie tot satul sau mai bine zis cind a auzit cineva ca buftea a vindut tigari de contrabanda sau alchol .

  • eu chiar nu inteleg rostul acestor comentarii de prost gust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Mai analfabetule de gogu tu habar nu ai sa scri si mai vorbesti de cineva voi huliganilor si hotilor care vorbiti .Totusi singeorzan are citeva scoli facute nu voi niste ordinai si niste imputiti care vorbiti si scrieti tot feliu de prosti de fapt cum sunteti voi asa si scrieti badea gogu iti lipseac cei 7 ani de acasa

  • Daca are „cateva scoli facute” asta il impiedica sa se poarte ca un bade? Daca erau adevarate scoli si nu numai diplome, atunci fi sigura ca bunul simt l-ar fi impiedicat sa se comporte ca un Bade. Ce sa mai spun de anul trecut, s-a purtat ca un adevarat huligan. In maieu si pantaloni sport dadea cu pumnii in cameraman. O spun dovezile ramase, inregistrarile . Asta da comportament de DOMN cu „cateva scoli facute”.

   Si apropo, ce te face sa folosesti apelative ca Hotilor, Huliganilor? Buna crestere? Eu cred ca nu. Frumos stii sa vorbesti. Bravo !!!

 • Goguleee invata sa scrii ca esti varza..invata sa silabisesti invata unde, cum si cand trbuie sa desparti cuvintele..e foarte greu de crezut că în 2013 mai sunt oameni analfabeți ca tine si iacob…dureros rau de tot

 • …………….CONCLUZIE:”FIECARE TRAGE FOC LA OALA LUI! Sunt in totalitate de acord cu cateva dintre comentariile de mai sus.E adevarat ,vine vara si cei de pe principala trebuie sa ne tinem respiratia cand mergem pe langa sant, de la Marinescu si pana la Valea lui Dan ,e oribil.Nu depinde de fosta si nici de actuala conducere in totalitate,depinde de nesimtitii care isi arunca din bai toata mizeria.NU cumva v-ar place sa vina conducerea sa va traga apa dupa ce va faceti nevoile.Rugam actuala conducere, sa se puna pe treaba si sa termine ce Sangeorzan a inceput,canalizari si multe altele.Rog si pe Calin si MiIhaela Sbarciu sa-si vada de viata lor,vor faima si stima,sa fie oameni de omenie ,cu ce umbla ei nu obtin decat ura si nimic mai mult. Inca ceva,daca fosta conducere nu e inconjurata decat de oameni cretini ,actula ce sustinatori are?? NU mai avem de asteptat sa vedem rezultatele lui Tiolan,o avut un inceput de nota 2…..jajaaa peste 3 ani tot ce o facut „Buftea” e decat o amintire placuta…,toate se ruineaza si actuala conducere cauta nod in papura.V_am pupat!!!!!!!!!!!!! nu pe voi ma….pe familia Sangeorzan! Bafta!

  • Oare nu pe acelasi traseu „Marinescu-Valea lui Dan” este si casa FOSTULUI? ANNE draga poate de acolo vine acel iz oribil care nu te lasa sa respiri. Incerca sa-ti respiratia cand treci prin dreptul casei lui si o sa vezi ca restul traseului o sa fii invaluita de o mireasma de flori exotice.:))

  • dapoi sa vezi in fata la Oprea ce miros puternic e de iti vine sa mori caci Toader e finu lu buftea si si-a permis sa isi lase teava de la decantor in sant nu mai vb de alti care dau drumu in sant si apoi in apa, acolo aproape de parc toti sunt prieteni,sogori,fini,cumatri cu buftea.

  • LILI,draguta! Pe tine te plateste cineva , sa te „distrezi” postand mesaje fara rost!? te compatimesc.Sarmana e asa „BURCULUITA”…..nu mai scriu nimic,pierdere de vreme cu asa specii pe cale de disparitie ca si tine. Chiar mi-e mila, zau!!!

  • Mai ANNE, daca ar fi fost „pierdere de vreme” asa cum susţii, nu ai mai fi scris nimic, ba mai mult nici macar nu ai fi citit. Dar atata timp cat mi-ai citit mesajul si ai mai scris si tu la rândul tau altul, insemana ca nu ti-ai pierdut vremea, ba din contra cred ca iti place. Eu recunosc ca ma distrez citind aberatiile celor care nu au auzit in viata lor de GRAMATICĂ, de cei care in afara de prostii nu stiu altceva, sau daca stiu nu vad la ce le foloseste din moment ce se exprima in halul asta. …..Specimen pe cale de disparitie ??? … ha,ha,ha !!! Cred ca nu stii despre cine si despre ce vorbesti. Fatooooo, suntem o SPECIE care abia acum am iesit la iveala. Si ne inmulţim cum nu-ti imaginezi. Pâna anul trecut INTELIGENŢA a fost inlaturată intentionat şi PROSTIA era la putere ( generic vorbind ). Acum rolurile s-au inversat.

  • Daca ai merge prin drept pe la Toader cum spui tu ,ai obs ca nu miroase la el (pt ca are decantor ) , ci la vecinul din spre centru (care nu are nici decantor si se obs clar teava de la canalizare din spatele casei care iese in spre drum ) . DECI nu vb numai sa sune daca nu stiti cum sta treaba 😛 😀 >:P

 • De ce facetu comentarii proaste asupra unor persoane care nici nu au nimic de a face politic, nici cu scandalurile din Feldru, si voi scrieti comentarii cu acuzatii si mai dati si numele persoanelor.

 • Am vazut niste acuzatii grave care pot afecta famili, cand vorbesti de cineva trabuie sa poti sa argumentezi ce spui sa poti sa stai cu fruntea sus de fata cu persoanele care le acuzati pe nedrept. Sunt foarte sigur ca acei care scriu nu sunt constienti ca vor putea fi gasiti dupa IP- ul de la internet si adresa de unde s-a folisit IP-ul in momentul cand ati postat acel mesaj. Mai devreme sau mai tarziu veti da socoteala fiecare si veti ajunge in istanta, pt niste simple mesaje care le-ati postat acuzand fals, cineva se va invogatii de pe voi dupa istanta. Va avertizez ca deja au inceput cercetarile. O zi buna si uitativa fiecare in curteav si casa voastra fara a iti rupe gatul peste gardul vecinului sa vezi ce face.

 • astai buna ce ai scris dar uite si de data asta vicele ala cu studi superioare acum isi da bacul si povesteste ca a dat 2000 euro ca a cumparat toata comisia si el e rezolvat

  • ar putea fi adevarat ca isi da acuma bacu ca a fost la scoal deodata cu mine problema e ca nu pre al vedeam num cind mergea cu cai pe vale

 • e posibil sasi dea bacul acuma ca el era la scola deodata cu mine problema e ca nul vedea nime numai cind mergea pe vale cu cai

 • Eu nu m-am referit la pregatirile lui educative. Ce nu imi place ca bagati acuzatii asupra nevestelor sau a parintiilor etc. daca aveti ceva cu o prrsoana rezolvati proplema cu acea persoana nu implicati neveste si alte persoane nominalizate, sau copii, parinti etc. Atat va duce capul…?

  • Pt. Lili ………….. Scrie tot Lili .Scri corect si gramatical. BRAVO LILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Dar pe tine cit te duce capul cit si pe el.Sa nu te agiti prea tare ca daca nu e foc fum nu iese asa ca stai in banca ta ca lumea nu vorbeste numai din auzite daca el nu isi vede de ale lui lumea nul suporta si spune tot ce stie .asa ca pa si puuuula revedere

 • Lili, tu nu ai inteles despre ce era vorba mai sus si ai scris un raspuns fara nici o legatura cu subiectul, ma refeream la acuzatiile din mesajele de mai sus, cineca ii facea mama altuia ,, curva,, sau pe nevasta lui Iacob ca nu mai stiu ce.., cu cata nesimtire si fara responsabilitate sa acuzi pe cineva fara dovezi….., va folositi fe vorba veche foarte usuala in Feldru ( de unde nu e foc, nu iese fum) uite ca voi faceti fum fara foc. Daca aveti ceva cu Iacob faceti comentarii pe sama lui mu a familiei lui, sau daca ati avut ceva cu altu, de ce ii faceti mama si neamul curva..? Tie BUFTEA ti-ar place sa faca cineva afirmatii proaste si acuzatii familei tale, sotiei sau etc. Esti un om fara bun simt, ce ai vrut sa inbatranesti de tot pe scaunul primariei, sa se scape limea fortat de tine ca de Ceausisti. Daca lumea nu te-a mai vrut..! Asta este. Ai servici si functie destul de buna..! Ce mai vrei…, sa ai tu su comuna Feldru, daca ar fi dupa tine intabulai comuna pe tine..!

  • asa tiai pus un nume de frumos ,nimeni ,cu adevarat esti un nimeni esti un 0 barat asa cum ai spus

 • Mai lili tu sigur esti oarba dar sa vezi cind tioi deschide eu ochi la voi la pdl nu se intimpla asa ceva un om cu bun simt cind a fost la perchezitie normal ca sa cerut scuza caci la buftea nu a gasit nimic si era normal sa o faca dar voi sunteti niste cretini la voi nu se intimpla asa ceva de aia va mirati

  • Ai fost tu acolo de esti asa sigur ca s-a intamplat asa cum sustii? Du-te ma, ii fi fost martor asistent la perchezitie. Vai de tine. Ai semnat si un proces – verbal? Vai de voi ca nu mai stiti cum sa-l ligusiti. pupinc–istilor. Ce zice Buftea prin ziare si TV-uri locale sunt BALIVERNE. Daca mai exista oameni care il cred, apoi si aia sunt ca el …VAX. Si mai vasile daca rasfioesc presa online din trecut vad ca esti mare sustinator a lui.

 • iar imparte satu in doua cel ametit de Buftea. sa isi vada de treaba si sa mearga sa ii spele poalele la mina la vale

 • sa fiu in locul domnului vice miar fi rusine sa mai ies printre oameni…..si domnului primar….tolan..la magazinul lui se vindeau tigari si tuica de contrabanda

 • Lili….vezi-ti de satra PDL ca se duce pe rapa si lasa tu comentariile astea de fata desteapta !!! O sa ajungi sa ii saruti mana domnului Sangeorzan !

  • Dar ce, tu-i saruti de mult mana d-lui Singeorzan ? Si apropo, ce nu-ti convine la comentariile mele? Numai ale voastre trebuie sa primeze? Si culmea, habar nu aveti de nimic. Nici macar nu am nimic cu PDL-ul curiosilor. Pentru mine conteaza doar caracterul si calitatea oamnenilor. Iar calitatea unora dintre voi lasa de dorit. Hai pa!!!

 • HAHAHHAAA…VA ROG MULT,OAMENI BUNI SA NU MAI POSTATI MESAJE ! SA O LASAM PE „FAIMOASA LILI” SA-SI ARATE INTELIGENTA,SI VOCABULARUL EI INCARCAT CU NEOLOGISME.CRED CA SUFERA BIATA DE CEVA……VREUN ESEC IN CARIERA.NU AI VORBIT CU JUNCU JR, SA TE PUNA PE TINE IN LOCUL LUI DOAMNA BONTEA , SA DAI ORE DE ROMANA.ESTI UNICA CARE „BATE DIN GURA” CA O CATEA….APOI , FA-BINE SI NE IARTA DE SCRIEM SAU NU CU CATE O VIRGULA IN PLUS SAU MINUS…HAHAHAA ,BIATA DE TINE!!!!

  • Mai ANNE, parca spuneai: ” nu mai scriu nimic,pierdere de vreme „. De ce nu esti o persoana de cuvant? Inseamna ca-ti place prapadita mica ! Esec in cariera, nici vorba. Stai linistita, sunt pe culme din punct de vedere profesional, ceea ce nu prea as crede despre tine. Expresiile – BURCULUITA si BATE DIN GURA” CA O CATEA – arata cat de inteligenta esti. Se confirma ceea ce am spus mai sus SPECIMENE unu si unu cu exceptiile evidente. Sper ca de data aceasta te vei putea abtine sa nu raspunzi, nu ca nu mi-ar face plăcere, dar pentru a-ţi demonstra ca te poti tine de promisiune.
   P.S. Sunteti toti trei platiti ( tu, SINCER şi ELEV ), sa scrieti cu majuscule sau sunteti una si aceeasi persoana care folosesti trei denumiri diferite? PREVIZIBILI.

  • HAHAHAAAA,NU MAI RASPUNDEM ! CA NE E FRICA DE O RATATA CA TINE:)))) MOR DE RASSSSSS …………HA, HA,HAAAAAA

 • LILI= MIHAELA SBARCIU. ALEARGA SARACII,IMPREUNA CU JUNCU DUPA PUTERE,NU AU NICI O SANSA,NICI PERSONALITATE,NICI INTELIGENTA NECESARA,NICI PREZENTA FIZICA. ASA CA ,LILI -DRAGUTZA,MAI LASA-NE CU ORELE TALE DE GRAMATICA SI VEZI CA TI SE ARDE PAPA PE FOC.MAI COMENTEZI DE ALTII, SI TU PIERZI VREMEA CEL MAI MULT PE AICI. ASA CA, MAI BINE PROFITA DE TIMP SI FA-TI TREBURILE DE OM INTELIGENT.LASA-I PE ANALFABETI AICI ,NU TE PUNE CU EI DACA TE CREZI ASA SUPERIOARA. HAI SALUT! RASPUNS O SA PRIMESC SIGUR, NU-I NEVOIE SA MAI SCRIU „ASTEPT RASPUNS” ..

  • Pentru SINCER. Deci recunosti ca sunt un om inteligent, nu? Iar LILI= MIHAELA SBARCIU – nu ai nimerit-o. Mai ai dreptul la doua inercari, dupa care lasa-te pagubaş. Iar in ceea ce priveste gatitul, daca te consoleaza cu ceva, afla ca am angajata bucatareasa. Si culmea nu ma cred „superioara” , eu chiar sunt superioara. Diferenta mare moncher.
   P.S. Sunteti toti trei platiti ( tu, ANNE şi ELEV ), sa scrieti cu majuscule sau sunteti una si aceeasi persoana care folosesti trei denumiri diferite? PREVIZIBILI.

 • NU MAI MERG LA SCOALA! GRAMATICA SE INVATA DIN MESAJELE LUI LILI:)) …ASTA-I BUNA! MA” NECAZ CE ESTI , TI.AI PIERDUT CEVA PE AICI ?! ASTEPT URMATORUL MESAJ DE LA TINE,CA SA INVAT CAND SE SCRIE CU LINUTA SI CAND NU? TU CRED CA ESTI UN CAZ DEOSEBIT,COPIL MALTRATAT PSIHIC ,ESTI RAMASA LA STAGIUL DE COPIL.JUDECI CAM LA VARSTA UNUI COPIL DE 9 ANI . DACA VREI UNUL DINTRE COLEGII MEI E PSIHOLOG,POT SA-TI PUN O VORBA BUNA ..!? CHIAR AI NEVOIE.

  • Pentru ELEV. Chiar ai crezut ca o sa raman datoare cu raspunsul ? Ca sa nu mai mergi la scoala ar trebui ca mai intai sa fi frecventat cursurile unei scoli. Fara a face referire expresa, vorbesc despre scoala bunului simt pe care multi dintre cei care au lasat comentarii nu o au. In ceea ce priveste cursurile particulare te poti inscrie linistit. Scrie la casuta postala 2954296, te contactam noi :)) . In alta ordine de idei, te rog defineste expresia ” maltratat psihic”, dupa care mai stam de vorba despre acest subiect, nu de alta dar sa stiu de la ce nivel sa incep cursurile cu tine, mai bine zis cate nivele sa cobor pentru a discuta cu tine. Si cum sa nu comentez, hai las-o balta, nu poti sa faci diferenta intre STAGIU si STADIU? STAGIU = Perioadă de lucru, practică, interimat – iar STADIU = Fiecare dintre perioadele distincte în evoluția unui proces istoric, social, politic etc. sau a unui fenomen din natură; fază, etapă.
   P.S. Sunteti toti trei platiti ( tu, ANNE şi SINCER ), sa scrieti cu majuscule sau sunteti una si aceeasi persoana care folosesti trei denumiri diferite? PREVIZIBILI. Chiar si ora este apropiata. Ha, ha, ha. Te mai astept cu raspunsul. Este de asteptat, nu?

 • BUNA! chiar mi_e mila de unii dintre voi,in special de una mai „SFATOASA”.Se stie ea,mesajele ei predomina,si tare_i cu capul in nori.doamne da_i minte;nu o duce mintea mai mult..PS. Face mancare buna bucatareasa ta??? MOR NU ALTA! ( DE RAS)!

 • scuza-ma lili dar cred ca ai nevoie
  de ceva de calmare.. tie ciudaa de ce zic toti de fostul primar… acesta e adevarul….. se simte lipsa lui in Feldru…. nu e Dumnezeu sa fac multe dar in 12 ani a facut destule…. si-a iubit comuna… pe cand domnu tiolan nu sprijina fff mult tineretul….. cu absolut nimic…

 • Buna,am citit si eu ce ati scris voi si mi sa facut scarba de ce ati putut scrie,fiecare sa-si vada de viata lui si de familia lui,nu trebuie sa judecam pe alti,iar in legatura cu primari mi se pare de prost gust sa tot apari in presa si la tv,nu cred ca ar mai trebui sa-l intereseze pe Domnul Stefan ce se intampla in primarie si in comuna atata timp cat nu mai e la conducere,el ce a facut cat a stat 12ani,se darama scolile pe noi si vb unora de mai sus canalizarea de pe principala ia-o de unde nui,ar trebui sa le fie rusine la toti ca miroase ca intru-un grajd.Asa ca succes noului primar si multa rabdare cu raufacatorii.

  • DRAGA………………….. CU ABSOLUT ORICE PROBLEMA TE DEPLASEZI PANA LA PRIMARIE,ACTUALA CONDUCERE NU E IN STARE SA TE INDRUME SAU SA REZOLVE PROBLEMA. STITI CE FAC,TE TRIMIT LA STEFAN SANGEORZAN,ATUNCI DRAGII MEI ,NU VI SE PARE CORECT CA LANGA BIROUL ACTUALULUI PRIMAR SA MAI DESCHIDEM UNUL PT. SINGEORZAN,CA ATUNCI CAND AVEM PROBLEME SA AVEM LA CINE APELA. DIN MOMENTUL IN CARE AI DEPUS UN JURAMANT,AI FACUT PROMISIUNI ,TERMINA CE MACAR FOSTUL A INCEPUT…..DAR CUM SUNTETI MAI OCUPATI DE TOT FELU” DE NIMICURI,ATI UITAT DE COMUNA. SI FOSTUL PRIMAR A AVUT,SI ARE DUSMANI DAR ACTUALUL ARE DIN CE IN CE MAI MULTI,OAMENILOR LE PARE RAU CA L-AU VOTAT. E SUB ORICE CRITICA!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.