Actualitate

Fotbal: Gloria a disputat primul amical din acest an

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 10 din Liga a 3-a, a întâlnit la Baza Sportivă Transilvania un adversar puternic, Unirea Dej (locul 5 din Liga a 2-a), în primul meci amical al acestui an.

Ambele formații au rulat tot lotul, alegând distribuții diferite pentru fiecare repriză. Golurile oaspeților au fost marcate în prima repriză a meciului, în care stafful tehnic al Gloriei a introdus pe teren, în mare măsură, jucători aflați în probe și în care experiența oaspeților și-a spus cuvântul. A urmat o repriză secundă mai bună, cu titularii în teren, în care a venit și golul echipei bistrițene, marcat de Marius Curtuiuș în minutul 72, informează clubul Gloria pe pagina de Facebook.


Scor final: 1-4 (0-4).

În prima repriză au jucat: Bănuță, Rus, Hasnăș, Copaci, Deleanu, Adam, Trifan, Niță, Diaby, Savu, Luca.

În repriza a doua au evoluat: Bodea, Gugu, Manolache, Fridrich, Georgescu, Covaciu, Vasile, Runcan, Stoica, Buia, Curtuiuș.

Pentru echipa bistrițeană urmează un cantonament la Prundu Bârgăului și partide de pregătire cu Bucovina Rădăuți, Viitorul Cluj, Foresta Suceava, FC Baia Mare, ACS Târgu Mureş, CSM Sighetu Marmației și Soda Ocna Mureș.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS