Sport

Fotbal: Gloria a reluat pregătirile. Promovarea, singura variantă

Lotul echipei de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din Liga a 3-a, s-a reunit și a reluat pregătirile pentru a doua parte a sezonului, la finalul căruia țintește promovarea în divizia secundă.

Au venit în această iarnă Sebastian Itu (fundaș), Alin Țegle (mijlocaș), Emanuel Dat (mijlocaș), Bogdan Sucitu (atacant), Cosmin Ionică (atacant), dar și juniorii Alexander Frunză (portar), Emilian Bodescu (mijlocaș), Cosmin Matei (atacant). Mijlocașul Paul Chiorean este în probe, în timp ce Paul Pațurcă se recuperează după operația de la jumătatea lunii decembrie.

Au plecat mijlocașul Gabriel Deac și atacantul Alexandru Florescu.

Pentru Gloria urmează o perioadă intensă de antrenamente pe plan local, dar și meciuri de pregătire cu Voința Livezile, Universitatea Cluj – tineret, Unirea Dej, Minerul Ocna Dej, Sănătatea Servicii Publice Cluj, CSM Sighetu Marmației și Avântul Reghin, în 2, 7,10, 13, 16 și 23 februarie și în 1 martie. Cu excepția meciului cu CSM Sighetu Marmației care se va disputa la Vișeu de Jos, în Maramureș, toate partidele vor avea loc la Baza Sportivă Gloria din Unirea.

”A fost o vacanță destul de lungă, dar meritată pentru că știu din experiență că nici prea multă pregătire nu e bună. Avem șapte săptămâni la dispoziție să ne pregătim pentru ceea ce urmează în campionat. Vrem să ne îndeplinim un obiectiv pe care l-am visat și pe care ni l-am dorit foarte mult. Știu că nu ne va fi ușor, le-am și spus băieților să uite că suntem pe primul loc și să înțeleagă că începe o nouă perioadă, iar ce a fost contează prea puțin. Contează să ajungem la baraj și să promovăm. Nu ne va întâmpina nimeni cu flori, nimeni nu se va da la o parte și va trebui să muncim foarte mult. Suntem optimiști, am făcut niște transferuri, sper să se plieze pe ce vrem noi pentru că au venit să ne ajute, nu să îi ajutăm noi pe ei. Nu există altă variantă decât promovarea, este singura posibiltate pe care o avem. S-au făcut eforturi pentru această echipă și toată lumea așteaptă rezultate. Sunt de aproape doi ani la Bistrița și am avut parte de corectitudine și respect față de echipă din partea celor care o sprijină financiar, iar altă soluție în afară de a promova nu există”, a declarat antrenorul Adrian Falub.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, prezent la reunirea jucătorilor alături de vicepreședintele CJ Ciprian Kecskes-Simionca și conducerea clubului Gloria, le-a transmis fotbaliștilor un mesaj de încurajare.

Campionatul se va relua în 9 martie cu etapa a 16-a, atunci când Gloria va juca în deplasare cu ocupanta locului 2, ACS Mediaș.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS