Sport

Drumul Romanilor 6.0, programat la sfârșitul săptămânii, a fost anulat

Concursul Drumul Romanilor 6.0, programat la sfârșitul acestei săptămâni în Pasul Tihuța, a fost anulat, anunță Clubul Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud, organizatorul competiției.

”Am sperat până în ultimul moment! Stratul de zăpadă existent împreună cu ce va ninge până joi în Piatra Fântânele, din păcate nu e suficient pentru a organiza DR 6.0 în condiții de securitate. Cu mare amărăciune, vă anunțăm că Drumul Romanilor 6.0 planificat pentru 27 și 28 ianuarie 2024 se anulează!”, anunță clubul pe pagina sa de Facebook.

La ediția din acest an își anunțaseră participarea sportivi Ungaria, Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia, Germania și Austria, dar și președintele Federației Internaționale. Urma să fie comisar de cursă, dar principalul său scop era acela de evalua posibilitatea de a organiza la Tihuța un Campionat Mondial.

Ediția din acest an ar fi trebuit să fie o etapă în Cupa Mondială, mai exact etapa 5, dar nu a fost să fie. Și anul trecut competiția a fost anulată tot din lipsa zăpezii.

3 comentarii

 • Există totuși un loc, foarte mediatizat, unde se poate ținea cursa, dar pot participa doar cocoșii, de asta îi și zice pârtia Cocoș. Nu știu de unde vine denumirea, dar unii zic că de la un primar și câțiva ,,cocoșei locali”, care i-au cocoșit pe bistrițeni, făcându-i să plătească pentru asta taxe și impozite mai mari, să poată plăti dobânda la bănci, pentru împrumutul luat. No, numa zâc, nu-i musai să mă cocoșiți cu dislikuri (minusuri)

  27
  6
  • Razi ne noi ca ne a cocosit!
   Ai dreptate!
   Dar si pe voi va cocoseste primaru din sinmihai!

   4
   1
 • Până una alta pe pârtia lui Crețu se schiază ,ba chiar datorita lui Angelo Bude se face terapie pentru copii cu dizabilităti Bucuria unui copil bolnav care merge pe ski sau cu sania pentru prima dată ,nu merita pusă in aceeasi balanța cu frustrările kolhoznicilor..În viața asta nu e numai mațul important băi colhoznicule.

  10
  8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS