Actualitate

Frontline – performanță în pași de dans la Reborn Dance Studio

Dacă pentru școlile normale săptămâna 18-22 iunie este prima săptămână de vacanță, pentru școala de dans Reborn Dance Studio este o săptămână în care membrii Reborn vor avea parte de antrenamente intense cu 5 instuctori profesioniști în ale street dance-ului, care vin tocmai din București și fac parte din trupa Frontline.

Proiectul ”Frontline – performanță prin dans” este un proiect care are ca scop creșterea performanței dansatorilor din cadrul școlii de dans Reborn și nu numai, spune coordonatorul proiectului, Mara Mare.

Cei 5 instructori vor preda cursuri atât pentru începători cât și pentru cei avansați. Membrii Reborn vor avea ocazia să se antreneze la 5 stiluri de dans, mai exact: Hip Hop cu Adrian Martin aka Swagger, House cu Cypher, Dancehall cu Alexandra Dici, Waacking cu Oana Neagu și Vogue cu Irina Lalciu.

În cursul săptămânii viitoare, participanții vor lua parte și la discuții despre istoria Street Dance-ului, Battle-uri și Cyphere (termeni specifici genului de dans); aici va fi momentul în care ei vor putea șă își satisfacă curiozitățile sau nedumeririle.

”Vineri 22 iunie, săptămâna de antrenamente se va încheia cu o evaluare prin battle-uri 2 vs 2 pentru fiecare stil predat și cu momente reprezentative de dans marca Reborn Dance Studio. Vă așteptăm vineri de la ora 11:00 în Parcul Municipal Bistrița să fiți alături de noi!”, anunță Reborn Dance Studio.

Acest proiect este finanțat din fondurile nerambursabile a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS