Actualitate

”Gala egalității de șanse. Spune NU violenței!”, la Hotel Metropolis. Cine sunt invitații

La Hotel Metropolis din Bistrița, Sala Roma, va avea loc evenimentul caritabil „Gala egalităţii de şanse. Spune NU violenţei!”, la care vor participa Cristi Danileț – judecător, militant pentru educaţia juridică a cetăţenilor, pentru independenţa şi responsabilitatea justiţiei, Anamaria German – speaker motivațional, fotomodel în scaun rulant, realizator de emisiuni TV, antreprenor, Tina Olari – designer, Virgil R. Rus – cadru didactic universitar, personal trainer şi reprezentanți ai ONG-urilor, ai instituțiilor publice, ai mediului de afaceri.

Gala este programată joi 21 iunie, de la ora 17.30.

Potrivit deputatului USR Cristina Iurişniţi, evenimentul are scop caritabil. Organizațiile participante își vor prezenta activitatea și nevoile organizatorice, vor fi prezentate diferite testimoniale, iar participanții la eveniment vor putea susține cauzele sociale prezentate prin donații benevole în urnele amplasate în sală și prin participarea la licitații pentru susținerea unor cazuri sociale deosebite.

„Prin acest eveniment dorim să susținem necesității înființării unor centre locale de primire, asistență și consiliere a victimelor violenței domestice”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În cadrul evenimentului vor avea loc o prezentare de modă Tina Olari și momente artistice dedicate sărbătorii europene a muzicii.

5 comentarii

 • Cred că ar trebui să incepem prin a „Spune nu violenței verbale din mediul online şi din zona comentariilor de pe Timponline”.
  Foarte mulți comentatori folosesc un limbaj neadecvat, jignitor la adresa colegilor de forum. Cuvinte precum javră, penibil, ia-ți tratamentul, ciumă, sunt des intâlnite in mediul online.
  Dl. Bălan şi alții sunt insultati zi de zi, fără ca noi să spunem STOP.
  Singurul mod de a stopa violența verbală şi bullingul in şcoli este ca colegii celui insultat să spună STOP. Nu vorbi asa cu colegul nostru.
  Cel care insultă trebuie izolat, inghețat, exclus din comunitate!

  • Postacul Marius Balan jignește și denigrează zilnic pe cei care nu sunt de acord cu preferințele lui politice ! Deci nu el e victima !!

 • Foarte distractiv ! Cele mai violente și agresive personaje care jignesc zilnic electoratul PSD vor să spună stop violenței. Aceste personaje folosesc zilnic expresia „ciuma roșie” în postările lor iar când inevitabil sunt jignite la rândul lor spun STOP.

 • Valentin C; de regula le spui postaci celor care nu au coloana vertebrala si nu au curajul asumarii celor scrise si semneaza in fals identitatea. Te rog sa imi arati un singur caz in care eu ma leg de un oarecare sa il jignesc fara sa imi fi produs vreo dauna. Atata timp cat toti sunt corecti si nu adauga de la ei minciuni nu am treaba absolut cu nimeni. Pt. mine ca ECOLOGIST toti sustinatorii tuturor partdelor sunt egali in drepturile cetatenesti, si nu ma supara deloc cand afsezi un crez corect, fara sa te legi de altii intr-un mod marsav. Este absolut adevarat ca mai raspund din cand in cand lui rabinul, si lui alan-dala cei care ma fac in toate felurile fara sa ma cunoasca. Fi linistit ca am invatat lectia DEMOCRATIEI foarte bine .

 • Putem vedea ce fel de caractere sunt prezente comentand aiurea. Ati dat unui om normal care vede corect lucrurile o gramada de minusuri. Da, lui ADRIAN C .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS