Politică Social

Gabriela Montoiu, în vizită la Berlin

O delegaţie a Organizaţiei de Femei din cadrul PDL, din care a făcut parte şi preşedintele OFPDL Bistriţa-Năsăud, Gabriela Montoiu, a participat în Germania la un program de studiu şi dialog cu tema ”Politici pentru piaţa muncii”.

Programul de studiu derulat la Berlin în perioada 6-9 februarie a cuprins o paletă largă de informaţii furnizate de reprezentanţii principalelor instituţii şi departamente care dezvoltă şi implementează politici ocupaţionale, pe piaţa muncii din Germania.

În urma vizitei la care a luat parte şi Gabriela Montoiu, secretar regional Nord-Vest al OFPDL,  delegaţia femeilor democrat-liberale a elaborat un raport al activităţilor desfaşurate. Acesta cuprinde şi un set de propuneri care să fie adaptate la realităţile şi nevoile cu care se confruntă  domeniul ocupării forţei de muncă din România.

Prin prisma acestei vizite s-au stabilit colaborări şi parteneriate care vor fi valorificate în contextul relaţiilor politico-economice din spaţiul european.

”Organizaţia de Femei a Partidului Democrat Liberal  îşi propune să sprijine prin activităţile sale curente adaptarea societăţii româneşti la exigenţele europene. Schimbul de experienţă, informarea şi asimilarea prin diverse programe de studiu, la care reprezentantele OFPDL participă, va aduce un suport real promovării în rândul instituţiilor statutului şi populaţiei a valorilor europene şi a obligaţiilor ce ne revin, ca stat membru al familiei europene”, se arată într-un comunicat al OFPDL.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.