Cultură Social

Târgul Mărţişorului, căsătorii pentru o zi, hora îndrăgostiţilor. De Dragobete, pe pietonal!

Bistriţenii sunt aşteptaţi vineri 24 februarie, în zona pietonală Liviu Rebreanu, la Sărbătoarea Dragobetelui şi la Târgul Mărţişorului. Seara este programat tradiţionalul Bal de Dragobete, la Colegiul Tehnic Infoel.

Vineri, pe pietonalul Liviu Rebreanu, vor avea loc Sărbătoarea Dragobetelui şi Târgul de Mărţişor.

La Târgul Mărţişorului vor participa cu exponate meşteri populari, precum şi elevi de la unităţile de învăţământ din oraş, anunţă municipalitatea.

Începând cu ora 13.00 vor avea loc jocuri şi concursuri cu premii, de la ora 14.30 vor fi oficiate căsătorii pentru o zi, iar la ora 15.00 se va încinge hora îndrăgostiţilor.

Înscrierile pentru căsătoriile de o zi se fac la Serviciul Educaţie-Turism, Str. Nicolae Titulescu nr. 3, până vineri la ora 12.00.

Seara, între orele 18.00-20.00, la Colegiul Tehnic Infoel, are loc Balul Dragobetelui. Vor fi jocuri şi concursuri, karaoke, atelier de dansuri populare, întrecere de declaraţii de dragoste în versuri.

La cea de-a cincea ediţie a sărbătorii Dragobetelui vor participa elevi de la colegiile şi grupurile şcolare din municipiu, ONG-uri de profil. Intrarea la bal se va face pe bază de invitaţie, condiţia de participare fiind deţinerea unui element din costumul popular.

Pentru aceste evenimente, organizate de Primăria municipiului Bistriţa, în colaborare cu Centrul Cultural Municipal ”George Coşbuc”, Consiliul Local al Tinerilor şi Colegiul Tehnic Infoel, au fost alocaţi 5.000 de lei de la bugetul local.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.