Social Sport

Gabriela Szabo a adunat la crosul ce îi poartă numele peste o mie de atleți

Crosul Gabriela Szabo, ajuns la ediția a șasea, a bătut toate recordurile în privința numărului de participanți. Peste o mie de atleți au alergat pentru cei 34.000 de lei puși în joc.

Organizatorii și-au dat seama că au de-a face cu un număr foarte mare de participanți în momentul în care nu le-au ajuns diplomele. Comandaseră 800 și acestea s-au dovedit a fi insuficiente. Așa că s-a mai dat o comandă rapidă de alte 300.

În ciuda vântului puternic și a ploii care a dat târcoale orașului încă de la orele dimineții, curtea Colegiului Național „Liviu Rebreanu” s-a umplut până la refuz cu atleți veniți din toată țara, dar și cu copii gata să alerge pentru premiile puse în joc.


Așa cum ne-a obișnuit, nici Gabriela Szabo nu a putut lipsi de la crosul ce îi poartă numele. Ea a dat autografe pe diplome și tricouri, a stat de vorbă cu toată lumea și nu a refuzat pe nimeni care a vrut să se fotografieze cu ea.

Din cauza unei gripe care o necăjește în această perioadă, Gabriela a preferat să nu alerge, dar le-a ținut tuturor pumnii de pe margine.

Premiile puse în joc anul acesta au fost în valoare totală de 34.000 de lei, banii fiind oferiți de Primăria Bistrița, Consiliul Județean, Rombat și alți sponsori.

     

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS