Actualitate Recomandări

Gâlceavă în Piața Decebal după ce un șofer a blocat mai bine de o oră ieșirea dintr-o parcare (VIDEO)

Un șofer va plăti destul de scump pentru că a parcat neregulamentar lângă Piața Decebal din Bistrița. Omul nu s-a uitat că lasă mașina fix la ieșirea dintr-o parcare de pe strada Arțarilor și dus a fost. xasperați pentru că nu aveau pe unde ieși, câțiva șoferi au sunat la Poliția Locală, dar a trecut ceva timp până când polițiștii au aflat identitatea șoferului (un bărbat din satul Ocnița, comuna Teaca), însă nu au reușit să obțină și numărul lui de telefon.

Drept urmare, l-au căutat prin piață, pe la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” (dar după crucile atârnate în mașină și-au dat seama că degeaba) și tot nu au dat de el. I-au lăsat, în final, o înștiințare pe parbriz că va avea de plătit o amendă minimă de 580 de lei.

Norocul celor blocați a fost că, după circa o oră, un tânăr care parcase și el neregulamentar, blocând jumătate din intrarea în parcare, a venit și a mutat autoturismul în altă parte, așa încât oamenii au putut ieși trecând cu greu peste o bordură.

Locatarii blocurilor din zonă, dar și comercianții care vând în piață, spun că întâmplări de genul acesta sunt în fiecare duminică sau sărbătoare când se țin slujbe la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” din Bistrița. În lipsa unui loc de parcare, enoriașii acestei biserici parchează pe unde pot și găsesc loc. În urmă cu câțiva ani, conducerea bisericii a cerut Primăriei Bistrița acordul să folosească, duminica, un teren de sport de pe strada Trandafirilor cu scop de parcare, însă locatarii blocurilor s-au opus și chiar au organizat mai multe proteste, pretinzând că locul de joacă este folosit. Nu era nici atunci și nici astăzi.

13 comentarii

 • Dacă tot e vorba de mașini, rog gibonul cu cazanul Mercedes A clase BN16SEO să nu mai facă zgomotul ăla infernal prin oraș cu toba lui de eșapament flatulentă !

  • L-am văzut și eu pe ăla, mai mult bubuie decât merge! Mai sânt motorelele alea cică de teren care deabia se târăie fac mult fum și îți sparg timpanele.

 • Primaria sa faca un serviciu de mutat rablele dobitocilor care blocheaza cai de acces ,serviciu echipat cu buldo excavatoare.

 • În momentul în care toți cetățenii români vom fi într-un sistem electronic de date aceste incidente nu vor mai avea loc, cu un singur număr de matriculă ești găsit fiindcă toate datele tale sunt în sistem și autoritățile au acces la ele….
  În țările UE există așa ceva de ani de zile și funcționează tot sistemul perfect, rapid, și eficient!!!
  Un cunoscut îmi povestea cum a rămas în numere roși cu Fiscul Spaniol, iar anul următor fiind în România (Moldova), poștașul din comuna sa, sa prezentat la poarta lui cu plicul cu toate date sale fiscale Spaniole, a plătit la Bancă și sa pus la zi.
  Dacă ești prins de radar în orice țară UE, amenda ți-o trimit la domiciliu fiscal, locuind în Lisabona (exemplu) și ești prins în Elveția, ți se trimite în plic până la Lisabona!!!!
  E nevoie o schimbare de chip, dosarele cu șină și-au făcut treaba în trecut, acuma suntem în era click-ului!!!!

  • Nu mai tot laudă Occidentul ,că trăiesc de 20 de ani în sistemul lor și am ajuns la concluzia că este într-o continuă tranziție spre sclavie.

  • Nu trebuie nici un calculator nici o evidenta nici wifi…trebuie doar sa fi corect si sa parcheze fiecare jnde gaseste loc de parcare(marti am facut doua ture de piata sa pot gasi un loc de parcare).
   Asa mi a parcat si mie unul in poarta si l am claxonat ca era in zona, foarte nesimtit m a intrebat: de ce claxonez!!!!! Sa nu dai drumul la „caini” in el?
   In Ucraina la pusti trebuie si caini!

 • Pe cei care parchează zilnic neregulamentar pe spațiul circulabil din fața blocului sau parchează abuziv pe spațiul riveranilor, iar aceștia parchează pe unde pot, cine și când îi amendează? A existat un indicator „Cu excepția riveranilor”, de ce a dispărut și nu se mai pune la loc?

  • Nu trebuie mutată piața,ci trebuie făcute locuri de parcare cu timp. Parchezi o jumătate de oră și apoi ai terminat piața și pleci. Dar alții parchează cu zilele în zonă și nu mai sunt locuri

 • Daca ar fi sa chem politia locala de fiecare data cand ajung acasa dupa ora 17:00 si gasesc locul de parcare ocupat de cei care vin la piata, ar trebui sa-i chem aproape in fiecare zi. Nu ma deranjeaza ca parcheaza dupa 15:30 pe acel loc ci ma deranjeaza ca nu-l gasesc liber dupa 17:00(dupa 17:00, da?), ca ma invart eu si parchez pe locul platit de altul iar apoi trebuie sa ies din nou sa mut masina pentru ca nu stiu cat de tolerant e celalalt platitor de taxe.
  Putin bun simt nu strica. Dar la noi, mai greu…

  • Da microbuzele ale ale cocolarilor de așa zis piețarii care nici măcar nu au semănate roși și alte legume .așa ziși samsariiiiii cînd îi scoateți di piețe Domnule Turc ,au certificat de producăcor .iați verificat ați trimis de la primărie pe cineva să controleze acele persoane că sunteți în drept so faceți și lăsați pe cei cinstiți să vîndă ,uitațivă cum stau microbuze zi de zi noapte de noapte cu lăzi în iele ca un fel de magaziii .ia faceți controale și ridicațile din zonă ,asta după ora 16h sau chiar întro noapte să vedeți cîte sunt ,sunt curios cînd se dărîmă toată piața chioscuri și alte cele de pe acolo si făcută o piață cu acoperiș și închisă ca iarna să poată lua lumea fructe și legume bune și nu înghețate de multe ori apoi vînzători de legume dîrdîe care mai de care pe acolo

 • Oameni buni orice masină care blochează ,o poartă sau o iesite dintro parcare ,trebuie ridicată dacă nu se prezintă proprietarul în timp cît e masina acolo ,dar întreb de ce nu e un polițist local de fapt e dar înăuntru prin piața la cafea ,doar de aceea e platit si nu să se plimbe cu masina ci cu bicicleta sau scuterul ori pe jos să fie mai eficienți în masină aeer condiționat suc cafea trai bun bani de gata că doar e de stat mai putin si de lucrat .să se ridice mai des masini si sancționați asemenea persoane care pur și simplu sfidează pe ceeilalți cetățeni .și apoi la ori și ce oficiu se cere la complectarea actelor adresa de E-mail și nr telf așa că se cam găseste raprid proprietaru ,da ce atîta zarvă ridicată si eliberat spațiu .și în legătură cu Enoriași biserici aceștea nu blocează iesirile că sunt cu bun simpț ,asa că succes Tuturor și faceți fapte bune ⁸

 • Gardienii publici acum se numesc politia locala.Zilele acestea spre ghinionul fraierilor care platesc impozite la bugetul local ,politia locala face dezbateri si simulari de parade de moda cu manechine dintre angajatii institutitiei ,in vederea achizitionarii de echipament de iarna,cizmulite,botine,geci,sepcute ,berete si poate si ceva năfrămi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.