Social

Garoafe, ciocolată și felicitări în versuri pentru toate femeile din comuna Livezile (FOTO-VIDEO)

Peste 1800 de femei din comuna Livezile au primit din partea autorităților locale mici atenții de 8 Martie. Primarul Traian Simionca, însoțit de consilieri, a împărțit chiar el garoafe, tablete de ciocolată și felicitări cu mesaje în versuri.

”De când sunt primar în Livezile, am căutat să aduc un zâmbet pe fața doamnelor cu ocazia zilei de 8 Martie, de fiecare dată. La începutul mandatelor mele, am trimis felicitări, apoi am mai dăruit și câte o floare fiecărei femei și apoi am mai reușit să adăugăm și câte o ciocolată, așa cum am făcut anul acesta. Merg personal prin comună să le doresc tuturor femeilor, mame, soții, bunici, fiice, să fie iubite de bărbați. Să nu uităm că femeia dă viață copiilor și datorită lor existăm și noi bărbații”, a spus Traian Simionca.


Miercuri, primarul, însoțit de consilieri, a împărțit daruri și la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice din Cușma, așa cum o face în fiecare an de la deschiderea acestuia.

Efortul financiar pentru această acțiune a fost sub 10.000 de lei.

”Nu cred că este un efort atât de mare pentru bugetul local, mai ales că, anul trecut, nu am făcut nici zilele comunei. Când nu faci una, trebuie să faci alta. Am considerat că toate femeile din comună de la fetele carea u împlinit 17 ani până la bunici, merită o mică atenție din partea Consiliului Local și cred că este un gest frumos”, a mai spus primarul Traian Simionca.

Localnicii din Livezile au mai primit daruri din partea Primăriei și cu ocazia Crăciunului.

Etichete

4 comentarii

 • Peste tot in Europa, cu excepția țărilor ex-comuniste, ziua de 8 Martie este un fel de 1 Mai al femeilor.
  O zi in care isi cer drepturile. Reprezentare in Consiliul Local, Parlament, Guvern si in Consiliile de Administrație ale Firmelor.
  Salarii egale cu ale bărbaților.
  Dreptul de a face armata
  Dreptul de a fi preot si de a sta in fata in Biserica la slujba religioasă (nu cum e acum cu bărbați in fata si femei aproape de intrarea in biserica).

  International Women’s Day (IWD) as a focal point in the women’s rights movement, bringing attention to issues such as gender equality, and violence and abuse against women.
  /

  11
  3
 • Un primar, care de fiecare data e atent cu cetatenii indiferent de …sat! Si eu as vrea sa am un primar macar jumate cat el dar nu partea inferioara!!!
  Acum imi caut teren in localitate si ma mut la cate sapaturi s acum in fata blocului. Inca putin si nu sr mai vede blocul LAMA zici ca e la han!

  11
  9
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS