Actualitate

Ghici cine vinde legume proaspete în Piaţa Decebal? Descoperirea prof. Virgil Rus

Supriză de proporţii pentru profesorul Virgil Rus de la Extensia Bistriţa a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj care a mers în Piaţa Decebal să îşi cumpere legume proaspete. O fostă sportivă de performanţă l-a cucerit cu povestea ei de viaţă.

„Poftiți vă rog, cu ce să vă servesc?” Avea să mă întâmpine azi în Piața Decebal o comerciantă, producătoare de tot felul de verdețuri proaspete. Ligia M. așa se numește stimata doamnă, are o poveste frumoasă de viață și o continuă aşa cum îi place ei”, a scris Virgil Rus pe Facebook.

„Fostă componentă a lotului de canotaj de la Dinamo, pe vremea când era elevă de liceu, această doamnă drăguță este acum profesoară de biologie la un liceu din județ, iar în timpul liber se ocupă de agricultură care se pare că a devenit o mare pasiune pentru ea. 

Vând în piață doar în timpul liber pentru că îmi place să dau oamenilor zarzavaturi proaspete, autohtone și de foarte bună calitate. 

Avem anumite lucruri în comun, i-am spus, sunt cadru didactic, fost sportiv, ofer servicii… aş vreau să vă prezint și prietenilor mei. A fost de acord (vezi selfie)! Doamna Ligia, m-ați cucerit!”, a scris prof. Rus.

Sursa text şi foto: Facebook Virgil Rus

12 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.