Actualitate Social

Ghinion! Ioan Iany Moroșanu revine la AJOFM, însă doar pentru două zile

Ioan Iany Moroșanu, consilierul fostului ministru al Muncii, Ioan Nelu Botiș, va reveni la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud la începutul lunii mai, însă doar pentru două zile.

Purtătorul de cuvânt al AJOFM Bistrița-Năsăud, Adina Butuza, a declarat, joi, că Moroșanu va reveni la AJOFM în data de 2 mai a.c., dar va trebui să plece după două zile de preaviz întrucât postul lui este restructurat.

„Ioan Iany Moroșanu va veni la serviciu în data de 2 mai pentru două zile fiind în preaviz fiindcă postul dânsului a fost restructurat. Nu mai are loc de muncă la AJOFM Bistrița-Năsăud”, a spus Butuza.

Ioan Iany Moroșanu a fost unul dintre cei doi directori coordonatori-adjuncți al AJOFM Bistrița-Năsăud, alături de Alexandru Manea, dar funcția sa a fost desființată la jumătatea anului trecut. Imediat după aceea, Ioan Iany Moroșanu a fost trimis la Departamentul contabilitate al AJOFM, dar în urma restructurărilor s-a redus un post și în cadrul acestui department.

“În data de 9-10 august 2010 s-a organizat un concurs pentru consilier grad superior în acest department de contabilitate. Pentru acest concurs au fost notificate două persoane, una din ele fiind și domnul Ioan Iany Moroșanu. Dânsul nu s-a prezentat la concurs, prin urmare a primit preaviz începând din  10 august a.c., acesta fiind de 30 de zile”, a declarat Adina Butuza.

Întrucât Moroșanu a refuzat să participe la concurs, acesta trebuia să părăsească instituția din data de 10 septembrie 2010.

În data de 8 septembrie 2010, cu două zile înainte să-i expire preavizul, Ioan Iany Moroșanu a primit un ordin din partea ministrului Muncii, Ioan Nelu Botiș, și a devenit angajat al Ministerului Muncii în calitate de consilier al ministrului. Luna aceasta, a ieșit la iveală faptul că Moroșanu era implicat și în proiectul „Șansa la demnitate”, derulat de Asociația Parteneriat Euroactiv Bistrița, unde primea un venit lunar brut de 8400 de lei. Urmare a acestui fapt, el a demisionat din funcția de consilier al ministrului și și-a depus cerere de reîncadrare în AJOFM Bistrița-Năsăud. El mai are două zile de preaviz ce îi vor expira în data de 4 mai a.c. 

Din declarația de avere de pe site-ul Ministerului Muncii reiese că Ioan Iany Moroșanu a obținut, în 2009, un salariu lunar de peste 4700 de lei de la AJOFM, ceva mai mic față de 2008 când câștigase peste 7500 de lei lunar din postura de director adjunct.

Etichete

1 comentariu

  • Sunt sigura ca , dupa cele doua zile de preaviz ramase , se va gasi un post de conducere pentru Iany , ca doar , el nu concepe un post de executie . Il cunosc pe Iany de cand era copil , chiar am crescut impreuna , dar nu ma asteptam sa cunosc si latura asta a lui . Sunt foarte dezamagita de el , de cei cu care s-a asociat , de faptul ca este la PDL .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS