Actualitate

UDMR: Ghiozdane cu rechizite pentru copiii maghiari

La fiecare început de an şcolar, UDMR Bistriţa-Năsăud desfășoară programul ”Ghiozdanul şcolar”, prin care fiecare elev care începe clasa I la secţia maghiară primeşte un ghiozdan plin cu rechizite şcolare. Programul funcţionează din anul 2010 şi de atunci se bucură de succes. Anul acesta s-au împărţit ghiozdane în Bistriţa, de către preşedintele organizaţiei judeţene Décsei Atilla şi consilierul […]

La fiecare început de an şcolar, UDMR Bistriţa-Năsăud desfășoară programul ”Ghiozdanul şcolar”, prin care fiecare elev care începe clasa I la secţia maghiară primeşte un ghiozdan plin cu rechizite şcolare.

Programul funcţionează din anul 2010 şi de atunci se bucură de succes. Anul acesta s-au împărţit ghiozdane în Bistriţa, de către preşedintele organizaţiei judeţene Décsei Atilla şi consilierul local UDMR Antal Attila, respectiv în Beclean, Braniştea, Cireşoaia, Matei, Reteag, Rodna Veche, Uriu, Sărata, Coldău, Fântâniţa, Ţigău, Chiochiş, Fântânele şi Viţa.

”Este încă o dovadă a colaborării de succes în cadrul organizaţiei judeţene, deoarece ca şi până acum programul s-a realizat cu ajutorul Financiar al Fundaţiei Communitas din Cluj-Napoca, înfiinţată de către UDMR, al primarului, viceprimarilor, consilierilor locali, membrilor prezidiului executiv al UDMR BN şi alte persoane care au dorit să contribuie la realizarea acestui program. Toţi ne bucurăm că putem contribui un pic la începerea unui nou an şcolar pentru cei mici. Fericirea de pe chipul copiilor, chiar şi al părinţilor, este cel mai important lucru pentru noi. Asta dovedeşte că programul este un adevărat succes şi merită realizat în continuare. Țin să îl felicit pe noul inspector şcolar general adjunct, profesorul Deák Zoltán, şi să îi urez mult succes în continuare. Mă bucur că a fost prezent la festivitatea de deschidere de la Colegiul Naţional ”Andrei Mureşanu” din Bistriţa, unde le-a urat elevilor un an şcolar fericit  şi plin de realizări şi în limba maghiară”, a declarat Décsei Atilla, preşedintele UDMR Bistriţa-Năsăud.

1 udmr ghiozdane 15 2 copii ghiozdane udmr 15 3 copii ghiozdane udrm 15 udmr ghiozdane 15

Etichete

1 comentariu

  • Pupancuristi toti! Mai ales Deac, profesor la limba sport! E destept foc………………ca curu, dar a vrut functie….si a reusit, dar nu a meritat!!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.