Actualitate

Handbal: Gloria 2018 a numit noul antrenor

După ce a întrerupt colaborarea cu Horațiu Pașca, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a anunțat numirea unui antrenor interimar, acesta având ca obiectiv clasarea pe un loc care să asigure echipei de handbal feminin calificarea în cupele europene.

Este vorba de Radu Alexandru Moldovan, fostul secund al lui Horațiu Pașca. El plecase de la echipă în vara anului trecut, se pare în urma unor divergențe cu acesta.

Antrenor secund va fi Gabriel Borodi, până acum antrenor cu portarii.

”Radu Alexandru Moldovan revine la prima echipa a Gloriei 2018 în calitate de antrenor interimar! Conducerea clubului nostru a ajuns la o înțelegere cu acesta, pentru a prelua echipa de handbal feminin, participantă în Liga Florilor, în vederea clasării la sfârșitul acestei ediții de campionat pe un loc care să îi asigure calificarea în cupele europene. Tot de astăzi, Gabriel Borodi este antrenorul secund al Gloriei 2018. Mult succes!”, a anunțat într-un comunicat clubul bistrițean.

Gloria 2018 ocupă locul 7 în Liga Florilor cu două etape înainte de finalul turului, având 6 victorii și 6 înfrângeri.

Următorul meci, cu Gloria Buzău, este programat marți 30 martie, la Sf. Gheorghe, de la ora 16.00 (în direct pe TVR 2).

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/892497971310816

VEZI ȘI:

4 comentarii

  • Felicitări dl profesor, sper ca din aceasta numire sa își dea seama marele antrenor care a călcat pe cadavre (Pasca) ca sa ajungă unde a fost ca roata e rotunda!!

  • Sunt tare curios cum va reusi d-l Radu Moldovan sa califice echipa intr-o cupa europeana. Ma bucur enorm ca am putut sa vad pe viu , la Bistrita , meciuri de EHF Cup in care Gloria a fost condusa de pe margine de prof. Horatiu Pasca ( victorii cu Perla Lublin si Odense si egal cu Erdi ). Va trece multa apa pe Valea Bistritei Ardelene pana echipa bistriteana va reusi sa se mai califice in sferturile de finala ale unei cupe europene. Poate ma insel , dar nu prea cred. Dar azi urez si eu noii conduceri tehnice a echipei Gloria spor in munca si puncte multe cu echipe mari si cu echipe mai marunte.Succes , pentru un „nou inceput” !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.