Actualitate

Gloria nu poate juca meciul cu Vâlcea. Handbalistele, încă în izolare

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a anunțat că echipa de handbal feminin, ocupanta locului 8 în Liga Florilor, nu va putea disputa meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea programat la București, ultimul din acest an, din cauza faptului că este puternic afectată de cazurile de Covid-19:

”Din păcate, nu vom participa la Turneul III al Ligii Florilor MOL! Suntem în imposibilitatea de a juca partida cu SCM Râmnicu Vâlcea (joi 12 noiembrie, ora 10.15), deoarece nu îndeplinim condițiile regulamentare.

20 de persoane (sportive și antrenori) testate pozitiv în urma turneului desfășurat la Sfântu Gheorghe se află încă în izolare și prezintă simptome specifice SARS-COV-2.

Clubul a făcut toate eforturile și demersurile pentru completarea lotului și recuperarea medicală a jucătoarelor disponibile, pentru a întruni condițiile minime de a participa la turneu, dar suntem în imposibilitatea participării valide la competiție. Starea de sănătate a tuturor este cea mai importantă în contextul situației epidemiologice actuale”.

Conform regulamentului, Gloria va pierde meciul la ”masa verde”, cu 10-0.

La întoarcerea de la Sf. Gheorghe, unde au participat la un turneu care a cuprins etapele 2-5 din prima ligă de handbal feminin, membrii delegației CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au fost testați pozitiv la Covid-19. Laura Pristăvița și Darly Trifunovic nu au putut participa la turneul de la Sf. Gheorghe, fiind testate pozitiv înainte de începerea acestuia. Ele au ieșit din carantină.

Liga Florilor se întrerupe până la anul pentru participarea echipei naţionale la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia (3-20 decembrie).

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/809280422965905

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.