Actualitate Recomandări

Gloria 2018, în cantonament la Barcelona. Colaborarea cu clubul catalan, ”un pas înainte”

(FOTO-VIDEO) Din 16 până în 23 decembrie, echipa de handbal feminin se află într-un stagiu de pregătire în Spania, la Barcelona, după ce în toamnă conducerea clubului a stabilit o colaborare cu gruparea catalană.

Tehnicienii Horațiu Pașca și Xavier Pascual conduc împreună antrenamentele. La fel se desfășoară pregătirea și la nivelul preparatorilor fizici, Lucian Andreieș și Roger Font Ribas lucrând în echipă și acum, la fel ca și în luna octombrie la Bistrița.

Acest început de colaborare dintre Gloria 2018 și Barcelona vizează pregătirea jucătoarelor, profesionalizarea staff-ului, dar și analiza și implementarea de către clubul bistrițean a unei strategii la nivel de copii, juniori și seniori, informează CS Gloria 2018.

”Participarea la acest cantonament alături de staff-ul Barcelonei și prezența lui Xavi Pascual alături de Horațiu Pașca reprezintă pentru noi un pas înainte pentru construirea unei filosofii de club, în care un capitol important este să creștem pas cu pas și să încercăm să învățăm de la cei mai buni, pentru ca Gloria 2018 să crească și să se dezvolte sănătos. Vrem ca din 2019 să implementăm o ideologie prin care clubul nostru să aibă o bază de selecție numeroasă pentru ca în câțiva ani tot mai multi copii din județ să facă pasul către handbal. La acest capitol, clubul catalan are rezultate foarte bune”, spune directorul CS Gloria 2018, Marius Pintea.

”Cât privește cantonamentul echipei, ne-am dorit ceva diferit. Vrem ca pe lângă pregătirea fizică și specifică alături de unul dintre cei mai buni antrenori din lume să dăm jucătoarelor posibilitatea de a cunoaște și altceva. Cred că această săptămână a fost una pozitivă pentru noi. Le mulțumesc fetelor pentru efort, interes și concentrarea cu care se antrenează în această perioadă. Încercăm să abordăm campionatul cu un aer proaspăt dar și cu încrederea că echipa poate aduce rezultate frumoase. Tot acest efort de a aduce echipa la Barcelona nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor, cărora le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru noi. Sper să le răsplătim încrederea. Ne lipsesc suporterii bistrițeni și așteptăm cu interes revederea cu ei”, a mai spus Marius Pintea pe pagina de Facebook a clubului.

https://www.facebook.com/CSGloria2018/videos/2276568249260115/

Parte a perioadei de pregătire din Barcelona a fost și meciul amical disputat de handbalistele Gloriei 2018 în compania echipei Granollers, câștigat cu 24-22.

”Partida a fost una utilă, în care nu ne-a interesat rezultatul. Cantonamentul de la Barcelona vizează pe lângă pregătirea fizică a handbalistelor noastre și crearea unor automatisme în faza de apărare într-un anumit sistem”, a precizat antrenorul Horațiu Pașca, secund la naționala României, post pe care îl ocupă la reprezentativa Spaniei și tehnicianul de la Granollers (a șaptea clasată în prima liga spaniolă, la doar două puncte de liderul clasamentului), Robert Cuesta.

Gloria 2018 ocupă locul 8 după 10 etape în Liga Națională, campionatul urmând să se reia în 10 ianuarie 2019.

Foto-Video: Facebook CS Gloria 2018

7 comentarii

  • Din cate stiu nu au echipa de fete la handbal dar au o super echipa la baieti cu vreo 25 de campionate ale Spaniei castigate, 30 de cupe ale regelui si 5 trofee in liga campionilor.

 • Tiki taka o sa joace…ma noi suntem departe de realitate..platim salarii astronomice pr locul….dar asociatia asta a noastra nu are nici o grupa de copii juniori etc etc…

 • Da Elisei nu este ?
  Sau nu mai face parte din echipa?
  Dacă nu este așa poate i da și ei federația salariul pe 2 luni ca și așa este cam exagerat 6500 pe luna pentru ce a făcut pentru echipa!

  • Uitativa puțin la statistica de anul trecut la Bianca pe un salar de nimic ce a făcut,de Paraschiv nici sa nu aflam ce salar are ca ne sinucidem sa nu mai zic ca ați adus și inter pe Bloj ați mai transferat-o pe Babeanu dar tot meciurile cu cele de anul trecut le câștigați a și mai avem și pivot spaniol?Oare chiar nu vedeți
   De poarta ce sa zicem jucam cu Mazareanu care ne scoate eu zic sa o lăsați numai pe ea și sa i dați salariile celor 2 portărițe ca una de 2 ani este accidentata și cea noua o țineți doar la antrenamente
   Crăciun fericit!

 • Dar Doamna Elisei nu mai face parte din lot?Sau este accidentata,oricum poate o plătește și pe ea federația pe 2 luni ca și așa ia destul (6500 € ) pe luna și nu face mare lucru 20 de goluri,uitativa puțin la statistica de anul trecut la Bianca!Ce sa mai zicem de Paraschiv care mai bine nu i aflam salariul ca ne sinucidem și sa nu mai zicem de Bloj 4000 € pe puțin dar felicitari poate ajungem in obiectiv
  Crăciun fericit!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS