Actualitate

Gloria 2018: Prezentarea lotului pentru noul sezon

(Handbal) Prezentarea lotului cu care CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va aborda noul sezon competițional, 2021-2022, la capătul căruia își dorește o clasare pe podium în Liga Florilor și, implicit, obținerea unui loc în cupele europene, are loc luni 12 iulie, începând cu ora 21.00, în curtea Muzeului Bistrița.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor sanitare și de distanțare.

Prezentarea va fi transmisă în direct online.

Gloria 2018, care a terminat pe locul 7 sezonul trecut, are un nou antrenor, pe danezul Kim Rasmussen, câștigător al Ligii Campionilor cu CSM București în urmă cu cinci ani, care a pregătit ultima oară pe MKS Lublin și naționala Muntenegrului. Clubul bistrițean a adus o serie de jucătoare de marcă: Valentina Salamaka (SG Bietigheim), Alexandrina Barbosa (CSM București), Laura Moisă (CSM București), Meike Schmelzer (HC Thuringer), Jovana Kovacevici (Minaur Baia Mare), Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău), Diana Lazăr (CSU Cluj-Napoca). Au plecat: Dziyana Ilyina, Mariana Costa, Raluca Băcăoanu, Natallia Vasileuskaya, Andreea Tetean, Andra Moroianu.

Gloria 2018 va debuta în noul sezon în 24 august, în deplasare cu campioana CSM București în primul tur al Cupei României. În prima etapă din Liga Florilor, echipa bistrițeană va juca în deplasare cu Gloria Buzău în 4 septembrie.

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/954208115139801

2 comentarii

  • Ar fi normal si de bun simt ca banii publici sa fie directionati spre dezvoltarea sportului de masa , copii si juniori iar sporturile de performanta sa fie sponsorizate de agenti economici. Din pacate datorita slabiciunilor legii sponsorizarii sportului in Romania se vede ca adevaratii sponsori nu se inghesuie sa sponsorizeze pentru ca legea este in asa fel facuta incat facilitatile fiscale sunt minuscule. In tarile vestice sponsorii au multe avantaje fiscale si din aceasta cauza multi se lupta sa-si lege numele de o echipa sau sportiv cunoscut .Intr-un anumit viitor sunt sigur ca si la noi va exista o lege mai buna. Pana atunci , in cazul handbalului , potrivit antrenorului Tadici exista un concurs intre primariile sau consiliile judetene de a-si crea o faima prin sustinerea unor echipe locale. Exista orase (Baia Mare , Buzau) care au echipe de handbal atat la fete cat si la baieti. Asadar Bistrita nu este o exceptie in ce priveste acest aspect. Dupa cate stiu modelul de organizare pentru echipa de handbal feminin Gloria este asemanator celui al echipei CSM Bucuresti despre care recent primarul coalitiei de guvernare a admis ca echipa reprezinta un brand pentru capitala Romaniei si trebuie in continuare sustinuta cu bani publici. Prin urmare si echipa Gloria trebuie sustinuta asisderea pentru ca daca va obtine rezultatele asteptate se va crea un brand al judetului . Nimeni nu opreste sponsorii sa vina alaturi de echipa . Sunt asteptati cu bratele deschise .

  • Radu Moldovan prezinta la Muzeu lotul de handbal, pe care nimeni nu stie cati bani publici a cheltuit. In acelasi timp tot personalul muzeului ia salariu la jumatate timp de doua luni, pentru ca…asa a vrut Radu Moldovan, sa reduca cheltuielile la muzeu. Daca nici asta nu e sfidare, nu stiu ce-ar mai fi. Handbal domnule sa se bucure logofatul, da-o naibii de cultura, nu ne trebuie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.