Actualitate

Gloria 2018 își prezintă lotul. Concert Talisman la Polivalentă. Cum se face accesul

Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud organizează la Sala Polivalentă din Bistrița un eveniment de prezentare a echipei de handbal feminin pentru noul sezon al Ligii Naționale, vineri 10 august începând cu ora 17.30: ”Vino să ne cunoști!”.

Gloria 2018 va juca un meci amical în compania echipei CSM Roman, pe care o va întâlni, tot acasă, și în prima etapă de campionat, în 2 septembrie.

Cu această ocazie, va avea loc un concert susținut de trupa Talisman și va răsuna în premieră imnul Gloriei 2018. Detalii aici.

Intrarea este liberă, pe bază de invitații care pot fi ridicate de la casa de bilete a Sălii Polivalente în 8, 9 și 10 august.

Lotul echipei Gloria 2018 pentru sezonul 2018/2019 este format din: Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean, Ana Maria Inculeț (portari), Magdalena Paraschiv, Andreea Bărbos, Oana Chirilă Țiplea, Almudena Rodriguez, Laura Pristăvița, Szilvia Szabo, Daniela Rațiu, Paula Garcia Avila, Denisa Giurgiuca, Teodora Bloj, Andreea Tetean, Valentina Ardean Elisei, Nicoleta Dincă, Bianca Zegrean.

În 17-18 august are loc ediția a treia a Cupei județului Bistrița-Năsăud. Un turneu amical la Baia Mare va pune punct pregătirilor pentru noul sezon, programat să înceapă în 2 septembrie.

Finanțator al CS Gloria 2018 este Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în subordinea căruia se află clubul nou înființat.

2 comentarii

  • Sunt convins că galeria va scanda „fara penali in parlament” și tradiționalele „hai PSD” și „hai Dragnea” să moară dușmanii de ciuda.

  • ,,Asta-i pohta ce-am pohtito io” sa vad mii de oameni imbracati in rosu.Cum pe banii cui? clar a fraierilor.Merg frecvent la jocuri spotrive inclusiv la handbal,dar atunci cind vad ca totul e pentru politruci si partid ma abtin.Tot ce-i gratis in realitate e foarte scump,dupa regula:
    Lucrul gratis nu exista
    Lucrul ieftin nu rezista.
    PAREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS