Actualitate

Gloria 2018, prima înfrângere în acest sezon, cu CSM București

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a suferit prima înfrângere în acest sezon al Ligii Florilor, 23-31 (9-18) cu CSM București la Sala Polivalentă din Unirea, într-un meci contând pentru etapa a 9-a.

Pentru Gloria 2018 au marcat: Nina Zulici – 7, Bianca Bazaliu – 4, Morena de Araujo – 4, Nicoleta Dincă – 3, Laura Pristăvița – 3, Sonia Seraficeanu – 1, Melinda Terec – 1.

Au adus victoria pentru CSM București: Cristina Neagu – 6, Siraba Dembele – 5, Emilie Arntzen – 4, Elizabeth Omoregie – 3, Alexandra Dindiligan – 3, Marina Sudakova – 3, Malin Aune – 2, Grace Zaadi – 2, Crina Pintea – 1, Ema Alivodici – 1, Andreea Ailincăi – 1.

”Trăiesc o senzație de deja vu la fiecare meci acasă cu CSM București și sincer m-am cam săturat. De fiecare dată la fel, cu multe ocazii clare de a marca dar pe care le ratăm, luăm goluri ușoare și totul se năruie pentru noi. Primul eșec în acest campionat, dar deja este istorie. Am ratat nepermis de mult și cu CSM București nu ai voie să fii atât de timorat, nu înțeleg această lipsă de încredere. Fetele au încercat, s-au luptat, în repriza a doua au mai recuperat. Lăsând la o parte scorul, dezamăgirea, să nu uităm că suntem încă pe locul 3, este primul eșec, împotriva unei formații cu o serie de jucătoare cotate drept cele mai bune din lume. Sper să reușim să ne impunem la Buzău. Dacă vrem în cupele europene trebuie să ne măsurăm cu astfel de adversari”, a declarat antrenorul Gloriei 2018, Horațiu Pașca.

”Am început destul de timorat, poate din prea multă dorință și entuziasm împotriva unei echipe atât de puternice nu ne-a ieșit. Ocazii am avut, dar nu am marcat, apărarea cred că a mers destul de bine având în vedere că nu am primit atât de multe goluri la cât am ratat, dar s-au desprins la un moment dat și s-a creat diferența. Mă bucur că am avut puterea să revenim în joc, am arătat un handbal bun”, a spus Laura Pristăvița.

”Meci foarte important pentru noi, eram la egalitate de puncte și trebuia să câștigăm. Am controlat meciul de la început. Nu vrei să dai unei echipe ca Bistrița șansa de a reveni, având suportul publicului și această nebunie frumoasă din sală, așa că am încercat să ținem pedala apăsată. Bistrița este o echipă foarte serioasă, aveți aici o infrastructură incredibilă, acest complex este la superlativ. Cu pașii corecți, acest club poate fi mare în viitor, există o fundație stabilă”, a declarat antrenorul echipei CSM București, Adrian Vasile.

Echipa bistrițeană rămâne pe locul 3 în clasament cu 22 de puncte, după Gloria Buzău (27 de puncte) și CSM București (25 de puncte), dar peste Rapid București (19 puncte).

Până la finalul anului, Gloria 2018 mai are două încleștări teribile: în deplasare cu Gloria Buzău (vineri 23 decembrie, ora 17.30, în direct la TV pe Pro Arena) și acasă cu Rapid București (joi 29 decembrie, ora 15.15, Complexul Sportiv Unirea, în direct la TV pe Pro Arena).

Înainte de meci, a avut loc un moment special. ”Mulțumim, Bistrița! Suntem onorați, impresionați și extrem de bucuroși că ați răspuns provocării noastre de a face sărbătorile mai frumoase copiilor fără posibilități materiale! Numărul mare de jucarii de pluș aruncate pe suprafața de joc ne-a demonstrat încă o dată că suntem o familie. Împreună, în orice situație – până la capăt! Vă mulțumim pentru fiecare jucărie adusă la sală, pentru fiecare gest frumos de astăzi și vă promitem că spiritul Gloriei 2018 va ajunge la copiii care n-au avut poate niciodată o astfel de jucărie. Mulțumim sportivelor noastre mai mici și mai mari pentru ajutor! Mulțumim mascotei noastre – Lupul – pentru atmosferă și dvs. pentru încurajări și sprijin. Abia așteptăm să vă arătam bucuria de pe chipurile copiilor la care vor ajunge jucăriile adunate astăzi!”, a transmis clubul Gloria 2018.

3 comentarii

 • In acest moment CSM arata ca o echipa de Final Four.
  Gloria are din pacate doar buget de Final Four.
  Putine combinatii clare in atac si aparare dezorganizata. Astea tin de antrenor.
  Multe greseli individuale. Astea tin de jucatoare.
  Cand esti atat de bine platit trebuie sa arati altfel.
  Nu cred ca avea cineva pretentia sa castige azi Gloria dar jocul ei a fost cu adevarat urat.
  Nu degeaba a plecat dl Radu Moldovan suparat la finalul meciului. A cam inteles din prima ce va urma. Spre deosebire de dl L care si-a mai permis niste dansuri din buric.

  10
  1
 • Sala mare si frumoasa , galerie zgomotoasa. Al lor , Vasile , om frumos cu capu-un pic cam patratos , cu paru mare naclaios , un tuns i-ar fi cred de folos. Al nostru , mai pipernicit , cu par putin dar ingrijit. Ale lor , mai mare dragul sa te uiti la ele , ale noastre , adormite si sfiose , somnoroase pasarele…Ale lor , fiare din jungla , ale noastre , pufuleti din punga.Ale lor fete , perle negre , perle albe , a noastre fete , florile dalbe. Aveti grija sa nu va plece Nina ca veti purta toata vina.Nu am timp de alte randuri si nu voi sa-l tulbur iar pe antrenor din ganduri.

  11
  1
 • Anul trecut am terminat pe 7.
  Eu am zis că anul asta o sa terminam cu un loc mai sus, adică pe 6.
  In prezent sunte pe locul 3, adică peste așteptări, bronz, medalii, Cupe Europene.
  Nu contează ca nu o sa jucam cu Esbjerg si Odense, e bine si cu Viborg sau Herning .
  Bravo!

  4
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.