Actualitate

Gloria 2018 s-a despărțit de o serie de jucătoare

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, care a terminat pe locul 7 sezon recent încheiat, a anunțat până acum despărțirea de handbalistele Dziyana Ilyina, Mariana Costa, Raluca Băcăoanu, Natallia Vasileuskaya, Andreea Tetean, Andra Moroianu.

La capitolul veniri, au fost oficializate până în prezent sosirile antrenorului danez Kim Rasmussen, câștigător al Ligii Campionilor cu CSM București în urmă cu cinci ani, și a interului stânga Alexandrina Barbosa, ultima oară la CSM București.

Echipa de handbal feminin va avea ca obiectiv clasarea pe podium în campionatul următor și cucerirea titlului în 2023.

Noul sezon va începe în 24 august cu meciuri în Cupa României, în sistem turneu.

4 comentarii

  • Si totusi cat ne-a costat anul trecut aceasta fantastica echipa de fotbal. pardon, de handbal, echipa de suflet a presedintelui Radu Moldovan? Care da oameni afara din cultura si cj ca sa aiba pentru mofturile personale. Stie cineva din presa? Nu stie nimeni. Secret de stat pe banii nostri.

  • Atat de trâmbițatul transfer al Florinei Chintoan de la ,,U” Cluj a picat? Parcă Roza marti a semnat și vineri s-a sucit. Tac toti despre asta? Oare de ce?

  • Bine ca urmeaza sa fie disponibilizati peste 90 de salariati de la DGASPC pentru ca…nu sunt bani , dar cele peste 2mil. de euro, bugetul echipei de handbal, ce sunt?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS