Sport

Gloria, 7 meciuri în martie: 3 decisive pentru Final Four-uri, 2 derby-uri în campionat

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud are programate în luna martie șapte partide pe toate fronturile, trei dintre ele fiind decisive pentru calificarea în Final Four-ul EHF European League (dubla din sferturi) respectiv pentru accederea în ”careul de ași” al Cupei României. Tot luna aceasta vor avea loc și derby-urile cu Rapid (pentru locul 2) și cu liderul CSM București în campionat.

Trei din cele șapte întâlniri vor avea loc la TeraPlast Arena din Bistrița, toate dificile și atractive în același timp: cu Rapid București, Motherson Mosonmagyarovar din Ungaria și CSM București.

În ordine, meciurile Gloriei în luna martie:

Măgura Cisnădie – Gloria (etapa a 18-a din Liga Florilor, vineri 8 martie, ora 17.30, în direct la TV pe Pro Arena)

Gloria – Rapid București (etapa a 19-a din Liga Florilor, miercuri 13 martie, TeraPlast Arena, ora 17.30, în direct la TV pe Pro Arena)

Motherson Mosonmagyarovar – Gloria (tur în sferturile EHF European League, sâmbătă 16 martie, ora 21.00, în direct la TV pe Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport)

CSM Târgu Jiu – Gloria (sferturile Cupei României, marți 19 martie, ora 15.00)

Gloria – Motherson Mosonmagyarovar (retur în sferturile EHF European League, sâmbătă 23 martie, TeraPlast Arena, ora 15.00, în direct la TV pe Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport)

Minaur Baia Mare – Gloria (etapa a 20-a din Liga Florilor, miercuri 27 martie, ora 17.30)

Gloria – CSM București (etapa a 21-a din Liga Florilor, sâmbătă 30 martie, TeraPlast Arena, oră încă neanunțată, în direct la TV pe Pro Arena).

1 comentariu

  • Greu de tot! Fiecare meci e greu in felul sau . Meciurile din deplasare , cu Magura Cisnadiei si Baia Mare , sunt grele avand in vedere pozitiile in clasament ale acestor doua combatante si faptul ca nu au nimic de pierdut , dorind ca in fata propriilor spectatori sa arate ca merita locuri mai bune. Meciurile de acasa cu Rapid si CSM sunt mai mult decat grele intrucat echipele din Bucuresti , pe langa faptul ca dispun de loturi valoroase si multa experienta , au avut si mai au (din pacate!) avantajul unor arbitraje vadit partinitoare.In aceste meciuri sunt convins ca Gloria va fi dezavantajata chiar daca joaca pe teren propriu. Meciul de cupa cu Tg. Jiu are o incarcatura aparte , intrucat echipa bistriteana a fost invinsa anul trecut , intr-un meci acasa , cu desfasurare tare ciudata…La valoarea actuala a echipei nu se poate concepe decat victoria chiar daca in meciul cu Moson , echipa gorjeana a aratat ca acasa face meciuri bune. (Apropo , cred ca Maria Gavrila , conducatoarea de joc , ar fi meritat convocarea la echipa nationala!). Am lasat la urma meciurile cu echipa maghiara din sferturile EHF European League care prin prisma realizarilor trecute par la aceasta data a fi cele mai importante si ca atare trebuie tratate cu mare grija. Echipa bistriteana a mai ajuns (sub comanda d-lui Horatiu Pasca) pana in sferturile acestei competitii , desigur cu desfasurare in alt format. Asadar d-l Florentin Pera are o ocazie unica sa conduca echipa la Graz , pentru semifinale si de ce nu , pentru finala. Sunt absolut convins ca si jucatoarele doresc sa vada si Viena , nu numai Grazul…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS