Sport

Gloria Bistriţa, cantonament la Snagov în 3-15 februarie. Primul amical, pe 25 ianuarie

După trei săptămâni de pregătire la stadion, Gloria Bistriţa va efectua un stagiu de pregătire la Snagov, în perioada 3-15 februarie, unde va susţine cinci partide de verificare. Până atunci, echipa pregătită de Cristian Coroian şi Sandu Negrean va juca la Bistriţa trei meciuri amicale, primul dintre ele în 25 ianuarie. Doi jucători şi-au reziliat contractele cu gruparea din Parcul Municipal.

Dacă iniţial s-a dorit şi încercat efectuarea unui stagiu de pregătire la malul Mării Mediterane, în Antalya, în cele din urmă Gloria rămâne în România şi se va pregăti la Snagov, în perioada 3-15 februarie.

Programul include cinci partide amicale. Gloria a perfectat deja două dintre acestea: în data de 4 februarie va întâlni echipa CS Ştefăneşti (Liga a III-a), iar în 6 februarie va juca cu Unirea Slobozia (Liga a II-a).

Până atunci, Gloria intră luni în cantonament la Stadionul ”Jean Pădureanu”, unde va disputa trei meciuri de verificare: în 25 ianuarie cu FC Municipal Baia Mare, pe 30 ianuarie cu Unirea Jucu şi în 1 februarie cu Arieşul Turda (toate Liga a III-a).

Antrenorul principal Sandu Negrean a anunţat că jucătorii Mădălin Stancu şi Andrei Berceanu şi-au reziliat contractele cu Gloria, informează cfgloria.ro.

Obiectivul formaţiei bistriţene, aflată pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a II-a, este revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Liga a II-a reîncepe în 1 martie cu runda a 15-a, atunci când Gloria va juca în deplasare cu FC Bihor Oradea.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS