Sport

Gloria câștigă în ultima etapă din Liga Florilor și obține medalia de bronz

După ce a cucerit bronzul în Cupa României și argintul în EHF European League, echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat medalia de bronz și în Liga Florilor, la capătul unui sezon intens.

În ultima etapă de campionat, echipa bistrițeană, care avea nevoie de victorie pentru a-și asigura matematic locul 3, a învins categoric la TeraPlast Arena penultima clasată Știința București, scor 30-19 (15-9), și a obținut bronzul ediției 2023/2024, la fel ca în sezonul precedent.

La finalul partidei a avut loc festivitatea de premiere. Trofeul rezervat locului 3 și medaliile de bronz au fost înmânate de președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din.

A fost ultimul meci din carieră pentru Laura Pristăvița (34 de ani), care și-a anunțat retragerea după 16 ani de activitate. Ea și-a luat ”la revedere” de la suporteri, în aplauzele întregii săli, cu ocazia unui moment special. ”A fost o zi perfectă”, a concluzionat Laura Pristăvița.

Au marcat în victoria cu Știința București: Asuka Fujita – 5, Sonia Seraficeanu – 5, Ida Dahl – 3, Tamires Frossard – 3, Maria Țanc – 3, Deborah Kpodar – 3, Cristina Laslo – 2, Laura Pristăvița – 1, Bianca Bazaliu – 1, Nicoleta Dincă – 1, Seynabou Rodriguez – 1, Natalia Nosek – 1, Carmen Stoleru – 1. Intervențiile portarilor: Iulia Dumanska – 8/19, Anastasija Babovici – 4/12.

Aici clasamentul final al Ligii Florilor, sezonul 2023/2024. Titlul a fost câștigat de CSM București, iar vicecampioană este Rapid București.

6 comentarii

  • Eveniment politizat la maxim, prefectul, Lazany și multi alții care nu aveau ce căuta pe teren….jucăria lui ERM pe multi bani publici…rămânem cu WC-ul în fundul curții….

    13
    11
  • Copiii nu mai pot ajunge oricum niciunde fără mașină și părinți, dovada stă lejeritatea cu care se circulă în vacanțe.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.